A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM

Cikkszám: EF-30040-620

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 600 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Az Energo Team-től megszokott, kiváló minőségű pontyozó monofil zsinór. A monofil zsinóroknál nagyon fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. A vizek sóderos, homokos, iszapos alja rendkívüli módon próbára teszi a zsinórunkat. A Carp Hunter zsinór professzionális kopolimerből készül amely jól bírja a kötéseket, csomókat, kicsi az emlékező képessége és magas szakító szilárdsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló feeder zsinórrá.

Cikkszám: 30040-620
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 600 m
Szín: füst
Szakítószilárdság: 5,20 kg

Az Energo Team-től megszokott, kiváló minőségű pontyozó monofil zsinór. A monofil zsinóroknál fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Mivel a vizek sóderos, homokos, iszapos alja rendkívüli módon próbára teszi a zsinórunkat. A Carp Hunter zsinór professzionális kopolimerből készül, amely jól bírja a kötéseket, csomókat, kicsi az emlékező képessége és magas szakítószilárdsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló feeder zsinórrá.

A horgászat egy olyan sport, amelynek számos szépsége van. A természetben eltöltött idő, a csend, a nyugalom és az izgalom mind olyan dolgok, amelyek miatt a horgászok szeretik ezt a hobbit. Azonban egy jól megválasztott felszerelés nélkül a horgászat nem csak frusztráló lehet, de veszélyes is lehet a halakra és a környezetre nézve. Ezért fontos, hogy a horgászok olyan minőségi felszereléseket használjanak, amelyek nem csak segítenek elérni a halakat, hanem biztonságosak is.

A CARP HUNTER márkájú 'CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM' egy olyan termék, amely segít a horgászoknak sikeresen elérni a halakat. Ez a zsinór kifejezetten a feeder horgászok számára készült, és kiváló minőségű anyagból készül. A zsinór hossza 600 méter, ami azt jelenti, hogy ezzel a zsinórral hosszabb távolságokat is könnyedén le lehet fedezni.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM nagyon erős és tartós, így nagyobb halakat is könnyedén lehet vele kifogni. A zsinór anyaga magas minőségű, ami azt jelenti, hogy nem fog könnyen elszakadni vagy megsérülni. Ez különösen fontos, ha olyan halakat próbálsz kifogni, amelyek erősek és makacsak.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM kiválóan alkalmas a feeder horgászok számára, mivel nagyon könnyen vezethető. A zsinór nagyon sima, így a horgászok könnyedén tudják vezetni a csalit, és a halak is könnyebben be tudnak kapni. A zsinór színe áttetsző, így nagyon jól látható a vízben. Ez különösen hasznos lehet, ha a horgászok nagyobb távolságokon próbálnak halakat kifogni.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM nagyon könnyű, így a horgászok nem fognak fáradni a hosszabb horgászatok során sem. A zsinór hossza 600 méter, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy elfogy a zsinór. Ez különösen fontos, ha a horgászok nagyobb távolságokon próbálnak halakat kifogni.

Összességében a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM egy kiváló minőségű termék, amely segít a horgászoknak sikeresen elérni a halakat. A zsinór nagyon erős és tartós, kiválóan vezethető, és nagyon könnyű. A zsinór hossza 600 méter, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy elfogy a zsinór. Ha a horgászok olyan minőségi felszereléseket keresnek, amelyek segítenek elérni a halakat, akkor a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM a tökéletes választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett