A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.18MM

Cikkszám: EF-30040-618

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18

Zsinór hossza: 600 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30040-618
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 600 m
Szín: füst
Szakítószilárdság: 3,90 kg
Az Energo Team-től megszokott, kiváló minőségű pontyozó monofil zsinór. A monofil zsinóroknál fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Mivel a vizek sóderos, homokos, iszapos alja rendkívüli módon próbára teszi a zsinórunkat. A Carp Hunter zsinór professzionális kopolimerből készül, amely jól bírja a kötéseket, csomókat, kicsi az emlékező képessége és magas szakítószilárdsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló feeder zsinórrá.

A CARP HUNTER márka az egyik legismertebb és legkedveltebb márkák közé tartozik a horgászok körében. A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.18MM kiváló minőségű zsinór, amelyet kifejezetten a feeder horgászatra terveztek. A termék előnyei közé tartozik a nagyfokú kopásállóság, a magas terhelhetőség, valamint a különösen alacsony nyúlása. A horgászok számára fontos, hogy a zsinór ne nyúljon el túlságosan, mert ez nagyban befolyásolhatja a halak fogni való esélyét.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.18MM mérete is optimális a feeder horgászathoz. A 0,18 mm vastagságú zsinórral könnyedén és hatékonyan lehet dobni, és a 600 méteres hosszúság garantálja, hogy elegendő zsinór álljon rendelkezésre ahhoz, hogy a horgászat egész nap tartson.

Az alacsony nyúlás különösen fontos a feeder horgászathoz, mert ez lehetővé teszi a halak pontosabb érzékelését és érzékelését a horogra. A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.18MM kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is, mivel magas terhelhetőséggel rendelkezik. A nagyfokú kopásállóság pedig biztosítja, hogy a zsinór sokáig tartson és ne kelljen gyakran cserélni.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.18MM könnyen használható, és nem igényel különleges szerszámokat vagy technikákat. A zsinór jól működik mindenféle feeder horgászatnál, a kisebb halaktól a nagyobb halakig. A horgászok szeretik ezt a zsinórt, mert megbízható és hatékony, és lehetővé teszi számukra, hogy nagyobb halakat fogjanak.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.18MM egy kiváló minőségű termék, amely megfelel a horgászok magas elvárásainak. A nagyfokú kopásállóság, magas terhelhetőség és alacsony nyúlás, valamint a könnyű használhatóság és a nagy hosszúság mind előnyei közé tartoznak ennek a zsinórnak. A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.18MM a feeder horgászok számára kiváló választás, és garantáltan hozzájárul a sikeres halászathoz.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett