A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.16MM

Cikkszám: EF-30040-616

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,16

Zsinór hossza: 600 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30040-616
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 600 m
Szín: füst
Szakítószilárdság: 3,20 kg
Az Energo Team-től megszokott, kiváló minőségű pontyozó monofil zsinór. A monofil zsinóroknál fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Mivel a vizek sóderos, homokos, iszapos alja rendkívüli módon próbára teszi a zsinórunkat. A Carp Hunter zsinór professzionális kopolimerből készül, amely jól bírja a kötéseket, csomókat, kicsi az emlékező képessége és magas szakítószilárdsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló feeder zsinórrá.

A CARP HUNTER márkájú 'CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.16MM' egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely kifejezetten a horgászat szerelmeseinek lett tervezve. A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór nagyon sok előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyon értékelni fognak.

Első és legfontosabb előnye a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór ellenálló képessége. Ez a zsinór nagy teherbírással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy még a nagyobb halak is könnyedén kihúzhatóak vele a vízből. Emellett, a zsinór is rendkívül kopásálló és tartós, így hosszú időn át használható anélkül, hogy elveszítené az eredeti minőségét.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór további előnye az alacsony nyúlása. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem nyúlik olyan könnyen, mint más zsinórok, amelyek azonos méretűek és teherbírással rendelkeznek. Ez nagyon fontos, mert a horgászoknak a zsinór nyúlása nélkül kell dolgozniuk, hogy hatékonyan tudják elkapni a halakat.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór mérete is nagyon fontos azok számára, akik szeretik a horgászatot. Ez a zsinór 600 méter hosszú és 0,16 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy elegendő zsinór van a horgászoknak ahhoz, hogy a horgászat során bármilyen helyzetben biztonságban érezzék magukat. A zsinór mérete ideális azoknak a horgászoknak, akik szeretnek nagyobb halakat fogni és gyakran vesznek részt versenyeken.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór nemcsak azért kiváló választás, mert magas minőségű és nagyon tartós, hanem azért is, mert rendkívül könnyű használni. Az erős és tartós zsinór könnyedén használható a horgászat során, és nem fog összegabalyodni, ami sok időt takarít meg azoknak a horgászoknak, akiknek gyorsan kell cselekedniük.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór egy rendkívül értékes és megbízható termék, amely garantálja a horgászok számára a sikeres és eredményes horgászatot. Ha szereted a horgászatot és szeretnél egy megbízható és tartós zsinórt, akkor a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór a legjobb választás a számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett