A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,20MM 300M

Cikkszám: EF-30120-020

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 790 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30120-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 5,40 kg
Az UV Fluosárga színű, lágy monofil zsinór a bojlis horgászok kedvence. A zsinór különleges felületkezelésnek köszönhetően rendkívül ellenálló a nap károsító hatásaival szemben. A kiváló minőségű zsinór erős és strapabíró, tökéletes UV védelmet ellátott, miközben a zsinór megőrzi eredeti tulajdonságait. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe sötétben, a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,20MM 300M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a CARP EXPERT márkájú termékek rajongói számára terveztek. A zsinór különlegessége, hogy UV-sugárzás hatására ragyogóan fénylik, így még a legkisebb világítás mellett is könnyen észrevehető és követhető a vízben. Ez különösen hasznos lehet az éjszakai vagy homályos körülmények között horgászóknak.

A zsinór átmérője 0,20 mm, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén és hatékonyan kezeljék, még a legnagyobb halak esetében is. A zsinór hossza 300 méter, amely elegendő ahhoz, hogy az átlagos horgászok számára több alkalomra is elegendő legyen. Az ilyen hosszú zsinórnak köszönhetően, a horgászok nem kell aggódniuk a zsinór gyors elfogyása miatt, ami nagyon fontos a hosszabb horgászatok során.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór nagyon ellenálló és tartós, ami azt jelenti, hogy képes ellenállni a halak és más károsodások okozta nyomásnak. Az ellenálló képessége miatt, a zsinór kevésbé lesz hajlamos a törésre, így a horgászok kevesebb időt töltenek a zsinórcserével, és több időt tölthetnek a halak fogásával.

A zsinór könnyen kezelhető és nagyon sima, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak kevesebb problémájuk lesz a zsinór elakadásával vagy a horgászok körében ismert, úgynevezett "gubancolódással". A sima felület garantálja, hogy a zsinór könnyen átcsúszik a vezetőgyűrűkön, így a horgászok mindig képesek lesznek a halakat a partra húzni.

Az UV-sugárzás hatása alatt ragyogó zsinór a horgászat során különleges élményt nyújt a horgászoknak, különösen az éjszakai horgászatok során. Ezzel az egyedülálló zsinórral a horgászok könnyen megtalálhatják a halakat még a legnehezebb körülmények között is. A ragyogó zsinór nagyon hatékony a halak megfogásában és a horgászoknak lehetővé teszi, hogy elérjék az áhított eredményeket.

Összefoglalva, a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,20MM 300M a horgászok számára kiváló minőségű termék, amely ideális a halak megfogásához a legnehezebb körülmények között is. A zsinór nagyon tartós és ellenálló, ami garantálja, hogy a horgászok minden alkalommal sikeresen fogják a halakat. A zsinór sima felülete és könnyű kezelése garantálja, hogy a horgászok minden alkalommal zavartalanul horgászhatnak. A ragyogó zsinór pedig különleges élményt nyújt a horgászoknak, és segít megtalálni a halakat még a legnehezebb körülmények között is. Ha igazán hatékony zsinórra van szükséged, akkor a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,20MM 300M az ideális választás a horgászat során.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett