A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT UV 0,45MM 150M monofil zsinór

Cikkszám: EF-30118-045

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,45

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 250 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30118-045
Átmérő: 0,45 mm
Hossz: 150 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 20,50 kg

Carp Expert UV zsinór

Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában.

A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket.

Jelen Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát.

Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35 mm-ig, széles méretszortimentben elérhető.

A CARP EXPERT UV 0,45MM 150M monofil zsinór egy abszolút csúcsminőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott, aki a legjobbat akarja a vízből kihozni. Ez a zsinór olyan anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot, így bármilyen körülmények között használható.

Az UV ellenálló bevonatnak köszönhetően a zsinór nem csak tartósabbá válik, hanem ellenállóbbá is a környezeti hatásokkal szemben, így a napfény, vagy az UV sugárzás sem tudja károsítani. Ez azt jelenti, hogy a zsinór sokkal hosszabb élettartamú, mint a hagyományos zsinórok, és így sokkal több időt tölthetsz a vízparton anélkül, hogy aggódnod kellene a zsinór szakadása miatt.

A CARP EXPERT UV 0,45MM 150M monofil zsinór kiválóan alkalmas nagyhalas horgászatra is. A 0,45 mm vastagságú zsinór nagy súlyú halakat is képes megtartani, így akár a legnagyobb pontyokat is kifoghatod vele. Az 150 méter hosszúságú zsinór pedig lehetővé teszi, hogy messzebbre dobáld a csalit, így nagyobb esélyed van arra, hogy a halakat megfogd.

A CARP EXPERT UV 0,45MM 150M monofil zsinór könnyen kezelhető és rugalmas, így a horgászat során nem fogod észrevenni, hogy a zsinór a kezedben van. Az anyag rugalmassága azt is jelenti, hogy a zsinór nem törik meg olyan könnyen, mint a hagyományos zsinórok, így biztos lehetsz benne, hogy a halakat biztonságosan kifogod.

A CARP EXPERT UV 0,45MM 150M monofil zsinór előnyeit összegezve, azt mondhatjuk, hogy ez a termék minden horgász számára ajánlott, aki a legjobbat akarja a vízből kihozni. A zsinór UV ellenálló bevonata és hosszú élettartama biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot, míg a rugalmassága és a könnyű kezelhetősége segít abban, hogy a halakat biztonságosan kifogd.

A CARP EXPERT UV 0,45MM 150M monofil zsinór a következő méretekben érhető el: 0,45 mm vastagságú, 150 méter hosszúságú. Ez a méret ideális nagyhalas horgászatra, és lehetővé teszi a messzebbi dobásokat is. A zsinór színe áttetsző, így a vízben alig látható, ami segít abban, hogy a halak ne vegyék észre a zsinórt, és ne riadjanak el tőle.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett