A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,20MM 300M

Cikkszám: EF-30119-020

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,2

Zsinór hossza: 300 m

  • Külső raktáron
1 690 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30119-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 5,40 kg

Carp Expert UV zsinór

Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában.

A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket.

Jelen Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát.

Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35 mm-ig, széles méretszortimentben elérhető.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,20MM 300M' egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok nagyra értékelnek a kiváló tulajdonságai miatt. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a halak fogásában és a horgászatban általában.

Ez a zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra, de különösen a carp horgászok számára ajánlott. A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,20MM 300M kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására, és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően rendkívül erős és tartós.

A zsinór olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a horgászatban, például a magas láthatóságú UV-szálaknak köszönhetően, amelyek segítenek a horgászoknak abban, hogy még sötétben is lássák a zsinórt. Ez segít abban, hogy a horgászok könnyebben követhessék a halak mozgását, és még hatékonyabban tudják őket fogásra csábítani.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,20MM 300M további előnye, hogy rendkívül könnyű és rugalmas. Ez segít abban, hogy a horgászok könnyen dobhassák ki a zsinórt, így hatékonyabban tudják használni a különböző technikákat a halak fogására.

A zsinór mérete 0,20 mm, és 300 méter hosszú. Ez a méret tökéletes azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakat akarnak fogni, mivel a zsinór elegendő erőt és tartósságot biztosít a halak fogásához, még akkor is, ha a halak nagyon erősek és nehézek.

Összefoglalva, a CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,20MM 300M egy kiváló minőségű zsinór, amelynek számos előnye van a horgászok számára. Könnyű, rugalmas, erős és tartós, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a halak fogásában és a horgászatban általában. Ha szereted a horgászatot, akkor ezt a zsinórt mindenképpen érdemes kipróbálnod!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,20MM 300M1 690 Ft