A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.28mm

Cikkszám: EF-30127-028

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,28

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
2 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.36
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30127-028
Átmérő: 0,28 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 9,22 kg

Carp Expert Method Method Feeder Teflon zsinór

A feederezésen beül talán az egyik legnépszerűbb ág a method feederezés.
Mivel sokan űzik elég magas szinten, ezért a zsinóroknak is igazodniuk kell a megnövekedett igényekhez. Egy jó method feeder zsinórnak kellően erősnek kell lennie, hiszen az esetek nagytöbbségében a célhal a ponty. És nem is akármilyen méretű pontyok, sokszor kerülnek horogra ezzel a módszerrel kapitális, 20 kiló körüli példányok is. Nem beszélve a vadul védekező amurokról, melyek partközeli zsinórszaggatásaikról hírhedtek.

Minimális nyúlással kell rendelkeznie, mert nem ritkák a 100 méter feletti dobások, ahol egy nagyobb nyúlású zsinórnál rengeteg idő eltelik, mire érzékeljük a kapást. Egy átlagos monofil nyúlása 10%, ez azt jelenti, hogy 100 méter kidobott zsinór 10 métert képes nyúlni! Ha elképzeljük, hogy a csalit bevevő hal pár 10 centit húz a zsinóron, ekkora nyúlás mellett a parton ebből semmit sem fogunk érzékelni.

A Carp Expert Method Feeder zsinór nyúlása ezzel szemben 5% alatti, tehát gyorsan kiszámolhatjuk, hogy kétszer jobban és hamarabb észrevesszük vele a kapást. Ha finnyásan esznek a halak, kevés kapás van, csak ez garantálja számunkra, hogy ne menjünk haza üres kézzel.

Attól, hogy kis nyúlású egy zsinór, nem kell feltétlen sprődnek lennie! A lágyabb zsinór könnyebben pereg le az orsó dobjáról és ezáltal nagyobbat tudunk vele majd dobni. Nem mellesleg könnyebben is kezelhető kötés szempontjából.

És itt érkeztünk el zsinórunk másik legfontosabb, extra összetevőjéhez, a teflon bevonathoz. A teflon bevonat azért hasznos számunkra, mert egy olyan mikro réteget képez a zsinór felületén, ami síkosságának köszönhetően sokkal könnyebben kicsusszan a bot gyűrűiből, kevésbé fog elkopni zsinórunk a használat során, ezáltal növekszik az élettartama.

Attól azonban végképp nem kell tartanunk, hogy kötéseink szétcsúsznának, horgaink, forgóink felkötésében nem fog zavarni.

A CARP EXPERT Method Feeder Teflon monofil zsinór egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet kifejezetten a feeder horgászat kedvelőinek fejlesztettek ki. A zsinór hossza 300 méter, vastagsága pedig 0,28 mm, ami ideális a közepes méretű halak fogásához.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnek a Teflon bevonata. Ez a speciális bevonat kiváló csúszási tulajdonságokkal rendelkezik, így a zsinór könnyen átfut a gyűrűkön, és nem akad be a bottal vagy a zsinórtartóval. Ez nagyon fontos, mert a feeder horgászat során a gyors reakcióidő létfontosságú lehet, és az akadások elkerülése segítheti a halak azonnali és hatékony befogását.

Ezenkívül a CARP EXPERT Method Feeder Teflon monofil zsinór nagyon erős és strapabíró. A zsinór anyaga kiváló minőségű, ami azt jelenti, hogy ellenáll a kopásnak, a szakadásnak és a deformációnak. Ez különösen fontos a hosszabb távú horgászat során, mert így biztos lehet abban, hogy a zsinór nem szakad el vagy deformálódik a nagyobb halak ellenállása miatt.

A CARP EXPERT Method Feeder Teflon monofil zsinór szintén nagyon könnyen használható. A zsinór könnyen csomózható, ami azt jelenti, hogy könnyedén fel tudja rögzíteni az előkét vagy az anyagot a zsinórra. Ez különösen hasznos lehet, ha gyorsan változtatni szeretne az előkén vagy a csalikon.

A zsinór színe is nagyon előnyös. A zöld szín nagyon jól látható a vízben, így könnyen követheti a zsinórt, és látja, ha a halak elkezdenek harapni. Ez fontos lehet a feeder horgászat során, mert a gyors reakcióidő és a hatékony befogás kulcsfontosságú.

Végül, a CARP EXPERT Method Feeder Teflon monofil zsinór mérete is nagyon előnyös. A zsinór hossza 300 méter, ami azt jelenti, hogy elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy hosszabb ideig horgásszon. A vastagsága pedig 0,28 mm, ami ideális a közepes méretű halak fogásához. Ez a méret lehetővé teszi, hogy hatékonyan és hatékonyan horgásszon, és biztosítja, hogy a halak ne szakítsák el a zsinórt.

Összességében a CARP EXPERT Method Feeder Teflon monofil zsinór kiváló minőségű zsinór, amely minden feeder horgász számára ajánlott. Szerkezete és Teflon bevonata biztosítja, hogy a zsinór könnyen és hatékonyan használható legyen, és hogy a halakat hatékonyan és biztonságosan befoghassa. Ha olyan zsinórt keres, amely kiváló minőségű, erős és strapabíró, akkor a CARP EXPERT Method Feeder Teflon monofil zsinór a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett