A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.22mm

Cikkszám: EF-30127-022

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,22

Zsinór hossza: 300 m

  • Külső raktáron
1 990 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30127-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 6,35 kg

Carp Expert Method Method Feeder Teflon zsinór

A feederezésen beül talán az egyik legnépszerűbb ág a method feederezés.
Mivel sokan űzik elég magas szinten, ezért a zsinóroknak is igazodniuk kell a megnövekedett igényekhez. Egy jó method feeder zsinórnak kellően erősnek kell lennie, hiszen az esetek nagytöbbségében a célhal a ponty. És nem is akármilyen méretű pontyok, sokszor kerülnek horogra ezzel a módszerrel kapitális, 20 kiló körüli példányok is. Nem beszélve a vadul védekező amurokról, melyek partközeli zsinórszaggatásaikról hírhedtek.

Minimális nyúlással kell rendelkeznie, mert nem ritkák a 100 méter feletti dobások, ahol egy nagyobb nyúlású zsinórnál rengeteg idő eltelik, mire érzékeljük a kapást. Egy átlagos monofil nyúlása 10%, ez azt jelenti, hogy 100 méter kidobott zsinór 10 métert képes nyúlni! Ha elképzeljük, hogy a csalit bevevő hal pár 10 centit húz a zsinóron, ekkora nyúlás mellett a parton ebből semmit sem fogunk érzékelni.

A Carp Expert Method Feeder zsinór nyúlása ezzel szemben 5% alatti, tehát gyorsan kiszámolhatjuk, hogy kétszer jobban és hamarabb észrevesszük vele a kapást. Ha finnyásan esznek a halak, kevés kapás van, csak ez garantálja számunkra, hogy ne menjünk haza üres kézzel.

Attól, hogy kis nyúlású egy zsinór, nem kell feltétlen sprődnek lennie! A lágyabb zsinór könnyebben pereg le az orsó dobjáról és ezáltal nagyobbat tudunk vele majd dobni. Nem mellesleg könnyebben is kezelhető kötés szempontjából.

És itt érkeztünk el zsinórunk másik legfontosabb, extra összetevőjéhez, a teflon bevonathoz. A teflon bevonat azért hasznos számunkra, mert egy olyan mikro réteget képez a zsinór felületén, ami síkosságának köszönhetően sokkal könnyebben kicsusszan a bot gyűrűiből, kevésbé fog elkopni zsinórunk a használat során, ezáltal növekszik az élettartama.

Attól azonban végképp nem kell tartanunk, hogy kötéseink szétcsúsznának, horgaink, forgóink felkötésében nem fog zavarni.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.22mm a horgászok körében egyre népszerűbbé válik, és ez nem véletlen. Ez a zsinór a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyon értékelnek. A zsinór mérete 300 méter, és 0,22 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy elegendő zsinórral rendelkezik ahhoz, hogy biztosítsa a horgászat során az optimális hosszúságot és vastagságot.

Ez a zsinór kiváló minőségű Teflon anyagból készült, amely rendkívül ellenálló, és nem kopik olyan gyorsan, mint más zsinórok. Ez azt jelenti, hogy a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór hosszabb ideig tart, és nem kell aggódnia a kopás miatt. Az anyag, amelyből készült, szilárd és erős, így a zsinór nem szakad el könnyen.

Ez a zsinór különösen ajánlott a method feederes horgászok számára. A method feeder egy olyan módszer, amelyet a horgászok használnak, hogy vonzóbbá tegyék a halakat. Ez a zsinór kiválóan alkalmas ezen a területen, mert rendkívül rugalmas és könnyen alkalmazkodik a method feederes technikához.

Ezenkívül a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór nagyon sima felületű, ami azt jelenti, hogy könnyen átcsúszik a gyűrűkön, és nem akad meg a boton. Ez lehetővé teszi a horgász számára, hogy hosszabb dobásokat hajtson végre, és hogy könnyebben irányítsa a halat a vízben.

Összességében, a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amely rendkívül ellenálló és könnyen használható. A method feederes horgászok számára különösen ajánlott, de bármilyen típusú horgászat során használható. Ha szeretne egy erős és tartós zsinórt, amely megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak, és könnyen használható, akkor a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór tökéletes választás lehet az Ön számára.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.22mm1 990 Ft