SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - CARP EXPERT DARK GREEN 0,40 MM 1200M monofil zsinór
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT DARK GREEN 0,40 MM 1200M monofil zsinór

Cikkszám: EF-30104-840

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,40

Zsinór hossza: 1200 m

  • Jelenleg nem elérhető
4 515 Ft 5 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30104-840
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 1200 m
Szín: Sötétzöld
Szakítószilárdság: 20,6 kg
Ezt a kitűnő minőségű monofil horgászzsinórt többféle átmérővel forgalmazzuk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális méretet. A dobra 1000+200 méternyi került ebből a sötétzöld/szürke zsinórból, mely könnyen beleolvad az aljnövényzetbe. Szakítószilárdsága nagy, mely tartóssággal párosul. A kiszerelés lehetővé teszi, hogy nagyobb orsókat vagy esetleg két – három kisebb orsót is megtöltünk ezzel a zsinórral.

A horgászat mindig is egy olyan tevékenység volt, ami igényli a megfelelő felszerelést. Azonban, ha igazán sikeres akarsz lenni, akkor nem csak a horgokra és a botokra, hanem az alkatrészekre is figyelni kell. A CARP EXPERT DARK GREEN 0,40 MM 1200M monofil zsinór egy olyan termék, ami a horgászok számára készült, és amelynek számos előnye van.

Az első előny, amit megemlítenék, az a zsinór vastagsága. A 0,40 mm vastagság ideális a nagyobb halak fogásához. A vastagabb zsinór ugyanis sokkal erősebb, mint a vékonyabbak, így könnyebben ellenállnak a nagyobb halak vonalának. Ezen felül, a vastagabb zsinór sokkal tartósabb is, mint a vékonyabbak, így hosszú távon is megmarad a minősége.

A második előny, amit megemlítenék, az a zsinór hossza. A 1200 méteres hosszú zsinór ideális a hosszabb horgászatokhoz. Nem kell aggódnod, hogy elfogy az anyag, és nem tudsz többet halat fogni. A hosszú zsinór lehetővé teszi, hogy messzebbre horgássz, és így nagyobb esélyed van arra, hogy kapj valami nagy halat.

A harmadik előny, amit megemlítenék, az a zsinór színe. A sötétzöld szín ideális az árnyékos vagy sötétebb vizekben való horgászathoz. Az ilyen színű zsinór kevésbé feltűnő a halak számára, így nagyobb esélyed van arra, hogy megtalálod a megfelelő helyet a halak megfogásához.

Az utolsó előny, amit megemlítenék, az a zsinór minősége. A CARP EXPERT DARK GREEN 0,40 MM 1200M monofil zsinór egy olyan termék, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A zsinór nagyon tartós és könnyen kezelhető. A minőségi anyagoknak köszönhetően a zsinór nem szakad el könnyen, és ellenáll a különféle káros hatásoknak.

Összességében, a CARP EXPERT DARK GREEN 0,40 MM 1200M monofil zsinór egy olyan termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A vastagsága, hossza, színe és minősége miatt egy kiváló választás lehet a nagyobb halak fogásához. Ha igazán sikeres akarsz lenni a horgászatban, akkor érdemes befektetni egy olyan termékbe, amelynek számos előnye van, és amely hosszú távon is megmarad a minősége.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett