A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór

Cikkszám: EF-30103-640

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,40

Zsinór hossza: 600 m

  • Külső raktáron
2 890 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30103-640
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 600 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 17,90 kg

Carp Expert Camou monofil zsinór

A sokak által jól ismert Carp Expert márka egyik legjobb zsinórja a terepszínű Camou.

Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. 

A zöld, barna és fekete különböző árnyalatainak köszönhetően jól beleilleszkedik környezetébe, ezáltal a halak számára is kevésbé feltűnő, mint hagyományos társai.

Magas szakítószilárdságának köszönhetően bátran használhatjuk akadós terepen is. Legjobban bojlis, behúzós pályákon érzi "otthon" magát, de ha távoli dobásokról van szó akkor is megállja a helyét.

600, illetve 1000 méteres fémdobozos verzióban is elérhető.

A CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a kiváló minőségű zsinór minden horgászhoz illik, aki a legjobbat szeretné kihozni a horgászatából. A CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek megfelelően ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak, és biztonságosan tartják a fogásokat.

Ez a zsinór kiválóan alkalmas különböző módszerekhez, legyen az tavi vagy folyóvízi horgászat. A CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór azonban nem csak a minősége miatt különleges, hanem a színe miatt is. A zsinór szürke és zöld színei könnyen illeszkednek a környezethez, így a halak nehezebben veszik észre a zsinórt, és így könnyebben becsapodhatod őket.

Az 600 méter hosszú zsinór biztosítja, hogy elegendő hosszúságú zsinórral rendelkezz a horgászat során. Az 0,40 mm átmérőjű zsinór kiválóan tartja a nagyobb halakat is, így nem kell aggódnod a zsinór szakadásától. A zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, így a zsinór nem akad meg, és mindig készen áll a következő fogásra.

A CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór a hosszú élettartama miatt is kiváló választás. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak. A zsinórt könnyen lehet tisztítani, így mindig készen áll a következő horgászatra.

Összefoglalva, a CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór kiváló minőségű, tartós és sokoldalú zsinór. A zsinór színe és hosszúsága, valamint ellenálló képessége miatt kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez. A zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, így biztosítva, hogy mindig készen állsz a következő fogásra. Ha a legjobb minőséget akarod a horgászatod során, akkor a CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór2 890 Ft