A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór

Cikkszám: EF-30103-640

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,4

Zsinór hossza: 600 m

  • Külső raktáron
2 890 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30103-640
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 600 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 17,90 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges camou színével és lágyságával kitűnik a pontyozó zsinórok közül. A vízben szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló. Bevonata védi a környezeti hatásoktól, és hosszabb dobásokat eredményez. A tekercs hossza 600 m, így a legnagyobb long-cast orsó dobja is megtelik vele.

A CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a kiváló minőségű zsinór minden horgászhoz illik, aki a legjobbat szeretné kihozni a horgászatából. A CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek megfelelően ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak, és biztonságosan tartják a fogásokat.

Ez a zsinór kiválóan alkalmas különböző módszerekhez, legyen az tavi vagy folyóvízi horgászat. A CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór azonban nem csak a minősége miatt különleges, hanem a színe miatt is. A zsinór szürke és zöld színei könnyen illeszkednek a környezethez, így a halak nehezebben veszik észre a zsinórt, és így könnyebben becsapodhatod őket.

Az 600 méter hosszú zsinór biztosítja, hogy elegendő hosszúságú zsinórral rendelkezz a horgászat során. Az 0,40 mm átmérőjű zsinór kiválóan tartja a nagyobb halakat is, így nem kell aggódnod a zsinór szakadásától. A zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, így a zsinór nem akad meg, és mindig készen áll a következő fogásra.

A CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór a hosszú élettartama miatt is kiváló választás. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak. A zsinórt könnyen lehet tisztítani, így mindig készen áll a következő horgászatra.

Összefoglalva, a CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór kiváló minőségű, tartós és sokoldalú zsinór. A zsinór színe és hosszúsága, valamint ellenálló képessége miatt kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez. A zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, így biztosítva, hogy mindig készen állsz a következő fogásra. Ha a legjobb minőséget akarod a horgászatod során, akkor a CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 600M monofil zsinór2 890 Ft