A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór

Cikkszám: EF-30103-625

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 600 m

  • Raktáron
2 250 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30103-625
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 600 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 8,60 kg

Carp Expert Camou monofil zsinór

A sokak által jól ismert Carp Expert márka egyik legjobb zsinórja a terepszínű Camou.

Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. 

A zöld, barna és fekete különböző árnyalatainak köszönhetően jól beleilleszkedik környezetébe, ezáltal a halak számára is kevésbé feltűnő, mint hagyományos társai.

Magas szakítószilárdságának köszönhetően bátran használhatjuk akadós terepen is. Legjobban bojlis, behúzós pályákon érzi "otthon" magát, de ha távoli dobásokról van szó akkor is megállja a helyét.

600, illetve 1000 méteres fémdobozos verzióban is elérhető.

Az CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór a horgászok egyik legjobb barátja lehet. Ez a minőségi zsinór, amely kiváló minőségű nyersanyagok felhasználásával készült, megfelel az összes olyan horgászati ​​körülménynek, amelyet a halász keres. A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór egy olyan termék, amely nagyban megkönnyíti a horgászatot, és segít abban, hogy a horgászok nagyobb halakat érjenek el.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór előnye az, hogy rendkívül könnyű és erős. A zsinór kiváló minőségű, ami azt jelenti, hogy nagyon jól bírja a nyomást és az igénybevételt. Emellett a CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór mérete 0,25 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy a halak észre sem veszik a zsinórt, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok még nagyobb halakat fognak. A zsinór hossza 600 méter, ami azt jelenti, hogy a horgászok nagyon sokáig használhatják ezt a zsinórt.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór előnye az, hogy kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra. A zsinór kiválóan alkalmazkodik az összes horgászati ​​körülményhez, és képes ellenállni a magas nyomásnak és a nagy terhelésnek.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór előnye az, hogy nagyon jól látható a vízben. A zsinór színe, amely egyedi camou szín, lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen lássák a zsinórt a vízben, így könnyen nyomon követhetik a halak mozgását.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór előnye az, hogy nagyon könnyű feltekerni a orsóra. A zsinór nagyon sima, ami azt jelenti, hogy könnyen és gyorsan lehet feltekerni a orsóra. Emellett a zsinór kiválóan ellenáll a csavarodásnak, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyen tudják irányítani a zsinórt.

Összességében, a CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór egy minőségi termék, amely megfelel az összes olyan horgászati ​​körülménynek, amelyeket a halászok találnak. A zsinór könnyű és erős, és kiválóan alkalmazkodik az összes horgászati ​​körülményhez. A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat fogjanak, és könnyen nyomon kövessék a halak mozgását a vízben. Ez a zsinór egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretik a minőséget és a megbízhatóságot.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór2 250 Ft