A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór

Cikkszám: EF-30103-625

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 600 m

  • Külső raktáron
2 250 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30103-625
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 600 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 8,60 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges camou színével és lágyságával kitűnik a pontyozó zsinórok közül. A vízben szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló. Bevonata védi a környezeti hatásoktól, és hosszabb dobásokat eredményez. A tekercs hossza 600 m, így a legnagyobb long-cast orsó dobja is megtelik vele.

Az CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór a horgászok egyik legjobb barátja lehet. Ez a minőségi zsinór, amely kiváló minőségű nyersanyagok felhasználásával készült, megfelel az összes olyan horgászati ​​körülménynek, amelyet a halász keres. A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór egy olyan termék, amely nagyban megkönnyíti a horgászatot, és segít abban, hogy a horgászok nagyobb halakat érjenek el.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór előnye az, hogy rendkívül könnyű és erős. A zsinór kiváló minőségű, ami azt jelenti, hogy nagyon jól bírja a nyomást és az igénybevételt. Emellett a CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór mérete 0,25 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy a halak észre sem veszik a zsinórt, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok még nagyobb halakat fognak. A zsinór hossza 600 méter, ami azt jelenti, hogy a horgászok nagyon sokáig használhatják ezt a zsinórt.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór előnye az, hogy kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra. A zsinór kiválóan alkalmazkodik az összes horgászati ​​körülményhez, és képes ellenállni a magas nyomásnak és a nagy terhelésnek.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór előnye az, hogy nagyon jól látható a vízben. A zsinór színe, amely egyedi camou szín, lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen lássák a zsinórt a vízben, így könnyen nyomon követhetik a halak mozgását.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór előnye az, hogy nagyon könnyű feltekerni a orsóra. A zsinór nagyon sima, ami azt jelenti, hogy könnyen és gyorsan lehet feltekerni a orsóra. Emellett a zsinór kiválóan ellenáll a csavarodásnak, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyen tudják irányítani a zsinórt.

Összességében, a CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór egy minőségi termék, amely megfelel az összes olyan horgászati ​​körülménynek, amelyeket a halászok találnak. A zsinór könnyű és erős, és kiválóan alkalmazkodik az összes horgászati ​​körülményhez. A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat fogjanak, és könnyen nyomon kövessék a halak mozgását a vízben. Ez a zsinór egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretik a minőséget és a megbízhatóságot.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 600M monofil zsinór2 250 Ft