A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M

Cikkszám: EF-30125-030

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,3

Zsinór hossza: 300 m

  • Külső raktáron
2 590 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30125-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Multicolor
Szakítószilárdság: 12,50 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M - A horgászok megbízható választása

A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M egy olyan termék, amelyet a horgászok számára készítettek. Ez a zsinór kiváló minőségű, és a horgászok által kedvelt tulajdonságokkal rendelkezik. A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M a horgászok megbízható választása, és az alábbi előnyökkel bír:

1. Kiváló minőségű anyagokból készült: A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.

2. Könnyű és erős zsinór: A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M könnyű és erős, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig használják anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór törése miatt.

3. Nagy sűrűségű zsinór: A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M nagy sűrűségű, ami azt jelenti, hogy könnyen lemerül a vízbe, és így a halak számára nehezebb észrevenni.

4. Hosszú méret: A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M hosszabb méretű, mint az átlagos monofil zsinórok, így a horgászok hosszabb ideig tudják használni anélkül, hogy aggódniuk kellene az anyag elfogyása miatt.

5. Rugalmas zsinór: A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M rugalmas, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyen tudják használni, és a zsinór nem fog összekuszálódni.

A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M egy olyan termék, amelyet a horgászoknak készítettek, és az előnyei miatt a horgászok megbízható választása. A zsinór kiváló minőségű, könnyű és erős, nagy sűrűségű, rugalmas, és hosszabb méretű, mint az átlagos monofil zsinórok. Ha egy megbízható és tartós zsinórra van szükséged, akkor a CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M a tökéletes választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,30MM 300M2 590 Ft