SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS
Most -10 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS

Cikkszám: EF-30125-840

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,40

Zsinór hossza: 1000 m

  • Jelenleg nem elérhető
4 671 Ft 5 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30125-840
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Multicolor fémdobozos
Szakítószilárdság: 18,70 kg

Carp Expert Boilie Special monofil zsinór

A Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott egyik legsikeresebb típusa!

Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség.

Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba.

Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS a CARP EXPERT márkájú zsinór egyik legjobb terméke, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak a horgászat során.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS kiválóan alkalmas a halak fogására, különösen a nagyobb halakra. Az 0,40 mm vastagságú zsinór nagy szilárdságot biztosít, így nem kell aggódnod az áttörések miatt. A hosszú 1000 méteres tekercs lehetővé teszi, hogy hosszú távon is használhassuk a zsinórt.

A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely rugalmas és tartós. Ez lehetővé teszi, hogy a zsinór ne szakadjon el könnyen, és hosszú ideig használható maradjon.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS könnyen használható és kezelhető, így bármilyen típusú horgászat során használható. Az áttetsző anyag lehetővé teszi, hogy ne legyen látható a halak számára, így hatékonyabbá teszi a horgászatot.

A termék mérete is nagyon fontos tényező, amikor zsinórt választunk. A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS kiváló választás azok számára, akik nagyobb halakra vadásznak. Az 0,40 mm-es vastagságú zsinór biztosítja, hogy a zsinór ne szakadjon el könnyen, és lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is fogjunk.

Összességében a CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak a horgászat során. A zsinór könnyen használható és kezelhető, így bármilyen típusú horgászat során használható. A 1000 méteres tekercs lehetővé teszi, hogy hosszú távon is használhassuk a zsinórt, és az áttetsző anyag lehetővé teszi, hogy ne legyen látható a halak számára, így hatékonyabbá teszi a horgászatot. A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS kiváló választás azok számára, akik nagyobb halakra vadásznak, és biztosítja, hogy a zsinór ne szakadjon el könnyen.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett