SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,35MM 1000M FÉMDOBOZOS
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,35MM 1000M FÉMDOBOZOS

Cikkszám: EF-30125-835

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 1000 m

  • Raktáron
4 515 Ft 5 190 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.62
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30125-835
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Multicolor fémdobozos
Szakítószilárdság: 14,90 kg

Carp Expert Boilie Special monofil zsinór

A Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott egyik legsikeresebb típusa!

Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség.

Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba.

Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,35MM 1000M FÉMDOBOZOS egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a CARP EXPERT márka gyártott. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és megbízható. A zsinór hossza 1000 méter, és 0,35 mm vastagságú, ami tökéletes a nagyobb halak horgászatához.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór kifejezetten a bojlik horgászatához tervezték, így kiválóan alkalmas az ilyen típusú horgászatra. A zsinór rendkívül erős és tartós, ami azt jelenti, hogy a horgászok bármilyen nagyobb halat megragadhatnak könnyedén. A zsinór csúszik az ujjak között, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyen és kényelmesen használhatják.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór rendkívül könnyű, ami azt jelenti, hogy a horgászok kényelmesen horgászhatnak vele hosszabb időn keresztül anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A zsinór nagyon jól viselkedik a vízben, ami azt jelenti, hogy nem süllyed el, és nem emelkedik fel a víz felszínére. Ez nagyon fontos a horgászok számára, mert segít nekik a halak szabadon húzásában és a megfelelő horgásztechnikák alkalmazásában.

A zsinór mérete 0,35 mm vastag, ami azt jelenti, hogy alkalmas a nagyobb halak horgászatához is. A zsinór hossza 1000 méter, ami azt jelenti, hogy a horgászok nem fognak rájönni, hogy a zsinór elfogy a horgászat közben. A zsinór fém dobozban érkezik, ami biztosítja, hogy a zsinór biztonságosan és jól tárolható legyen. Ez a zsinór egy nagyon jó befektetés minden horgásznak, aki igényes és tartós horgászszereket keres.

Összességében a CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,35MM 1000M FÉMDOBOZOS egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a bojlik horgászatához készült. A zsinór rendkívül erős és tartós, ami azt jelenti, hogy a horgászok bármilyen nagyobb halat megragadhatnak könnyedén. A zsinór csúszik az ujjak között, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyen és kényelmesen használhatják. A zsinór egy nagyon jó befektetés minden horgásznak, aki igényes és tartós horgászszereket keres.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,35MM 1000M FÉMDOBOZOS4 515 Ft