A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinór

Cikkszám: EF-30100-022

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,22

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 050 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30100-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 6,30 kg

Carp Expert Carbon monofil zsinór

A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé.

Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt.

A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben.

A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

Ha a horgászat a szenvedélyed, akkor a CARP EXPERT márkájú 0,22MM 150M monofil zsinór segítségedre lehet a legtöbb kalandos horgászat során. Ez a zsinór nem csak megbízható, hanem tartós is, amely lehetővé teszi, hogy a horgászat során magabiztosan haladj előre.

Az első és legfontosabb előnye ennek a zsinórnak a tartóssága. A CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinór kiváló minőségű anyagból készül, amely hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál. A zsinór vastagsága és hossza lehetővé teszi, hogy a legnagyobb halakat is kifogd. A zsinór elég erős ahhoz, hogy ne törjön el a harc során, de elég rugalmas ahhoz, hogy ne szakadjon meg, amikor a hal igyekszik elmenekülni.

A CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinór következő előnye a könnyű kezelhetősége. A zsinór nagyon sima, ami megkönnyíti a dobást, és a kiváló minőségű anyagból készült, amely nem csavarodik össze vagy csomózik össze. A zsinór kiválóan alkalmas a horgászatra mind a víz felszínén, mind a fenéken, és kiválóan használható mind a bojlizás, mind pedig a csalizás során.

A termék mérete 0,22MM vastagságú és 150 méter hosszú. Ez a méret kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására, és elég hosszú ahhoz, hogy a horgászok messzebbre dobjanak, és könnyebben elérjék a halakat.

A CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinór egy másik előnye a magas sűrűsége. A zsinór magas sűrűsége lehetővé teszi, hogy az úszók a víz felszínén legyenek, ami könnyebbé teszi a halak nyomon követését. A magas sűrűségű zsinór segít abban is, hogy a horgászok észrevehessék, ha a halak próbálnak elmenekülni, és így gyorsan reagálhassanak.

Az utolsó, de nem utolsó előnye ennek a zsinórnak a könnyű tisztíthatósága. A CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinór nagyon könnyű tisztítani, és könnyen eltávolíthatóak róla a koszok és a szennyeződések. Ez különösen fontos, ha a zsinór hosszú ideig van kitéve a környezeti hatásoknak.

Összességében a CARP EXPERT márkájú 0,22MM 150M monofil zsinór egy kiváló választás a horgászok számára, akik megbízható és tartós zsinórt keresnek. A zsinór könnyen kezelhető, és kiváló minőségű anyagból készül, amely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Ha a horgászat a szenvedélyed, akkor biztosan nem fogsz csalódni a CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinórban.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett