SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,30MM 135M fonott zsinór
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,30MM 135M fonott zsinór

Cikkszám: EF-30990-030

Gyártó: BOKOR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,30

Zsinór hossza: 135 m

  • Jelenleg nem elérhető
6 429 Ft 7 390 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30990-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 24,8 kg

Bokor Full Contact 8Braid fonott zsinór

A Full Contact nyolc erős alkotó szálat tömör, kör lakú keresztmetszetben egyesít.

A fokozott elvárásoknak is megfelelő pergető zsinór a kihívásokra nagy ellenálló képességgel, hosszú élettartammal, kitűnő tulajdonságokkal válaszol.

Súrlódásmentességét teflonbevonat segíti, futása az orsón, a gyűrűkben csendes, gubancmentes.

Magas szakítószilárdság, gyorsaság, jó köthetőség jellemzi. Nedvszívó képessége alacsony, a pergető horgász számára jól érzékelhető színével segíti a finom, csak a zsinórt kitérítő kapások észlelését is.

A Full Contact valóban teljes kapcsolat a hallal, megbízható társunk a kapitális halakkal vívott harcokban is.

A BOKOR márkájú 'BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,30MM 135M fonott zsinór' egy fantasztikus választás minden olyan horgásznak, aki szeretné maximalizálni az eredményeit. Ez a magas minőségű fonott zsinór kiválóan alkalmas különböző horgászmódszerekhez, és számos előnyt kínál azok számára, akik használják.

Az első és legfontosabb előnye, hogy a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,30MM 135M fonott zsinór rendkívül tartós és erős. A 8 szálból álló fonott zsinór kialakítása biztosítja a magas szakítószilárdságot és kopásállóságot, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinórjuk nem fog elszakadni vagy tönkremenni a horgászat során. A zsinór vastagsága 0,30 mm, így tökéletesen alkalmas a közepes és nagyobb méretű halak fogására.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,30MM 135M fonott zsinór kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy távolabbra dobjanak, és könnyebben érjék el a nehezen hozzáférhető helyeket. Ez a zsinór kiválóan alkalmas a csalizásra és a mélyvízi horgászatra is, és segít az érzékenyebb kapások észlelésében. A zsinór színe sötétzöld, így a vízben is jól látható, de nem riasztja el a halakat.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,30MM 135M fonott zsinór rendkívül könnyű is, így a horgászok kevésbé fáradnak el a horgászat során. Ez különösen fontos akkor, amikor hosszabb ideig kell horgászni, vagy amikor a horgászat során sokat kell mozogni.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,30MM 135M fonott zsinór gyártója kifejezetten a horgászok igényei szerint tervezte ezt a terméket, és ez látszik is az apró részleteken. A zsinór könnyen csomózható és könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór elakadása miatt.

Összességében a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,30MM 135M fonott zsinór egy fantasztikus választás minden olyan horgásznak, aki szeretné maximalizálni az eredményeit. Ez a tartós, erős és könnyű zsinór kiválóan alkalmas különböző horgászmódszerekhez, és segít a horgászoknak elérni a nehezen hozzáférhető helyeket és észlelni az érzékenyebb kapásokat. A zsinór vastagsága 0,30 mm, és 135 méter hosszú, így a horgászoknak elegendő zsinór áll rendelkezésükre a sikeres horgászáshoz.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett