SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,18MM 135M fonott zsinór
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,18MM 135M fonott zsinór

Cikkszám: EF-30990-018

Gyártó: BOKOR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18

Zsinór hossza: 135 m

  • Jelenleg nem elérhető
6 081 Ft 6 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30990-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 12,8 kg
Bokor Full Contact 8Braid fonott zsinór

A Full Contact nyolc erős alkotó szálat tömör, kör lakú keresztmetszetben egyesít.

A fokozott elvárásoknak is megfelelő pergető zsinór a kihívásokra nagy ellenálló képességgel, hosszú élettartammal, kitűnő tulajdonságokkal válaszol.

Súrlódásmentességét teflonbevonat segíti, futása az orsón, a gyűrűkben csendes, gubancmentes.

Magas szakítószilárdság, gyorsaság, jó köthetőség jellemzi. Nedvszívó képessége alacsony, a pergető horgász számára jól érzékelhető színével segíti a finom, csak a zsinórt kitérítő kapások észlelését is.

A Full Contact valóban teljes kapcsolat a hallal, megbízható társunk a kapitális halakkal vívott harcokban is.

A BOKOR márkájú 'BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,18MM 135M fonott zsinór' nem csak egy egyszerű horgászzsinór, hanem egy nagy teljesítményű és megbízható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok magabiztosan és hatékonyan halásszanak. Ez a fonott zsinór a legújabb technológiákat és anyagokat alkalmazza, hogy a lehető legjobb eredményt nyújtsa a horgászok számára.

Az első és talán legfontosabb előnye a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID zsinórjának az erőssége és tartóssága. Ez a zsinór 8 szálból áll, amelyek között speciális fonási technológiát alkalmaznak, ami nagyobb szilárdságot és jobb terhelhetőséget eredményez. A 0,18 mm vastagság és a 135 méteres hossz lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halra is vadásszanak, anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór szakadása miatt.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID zsinórjának következő előnye a kiváló érzékenysége és a magasabb dobási pontosság. A fonott zsinór kialakítása lehetővé teszi, hogy azonnal reagáljon a halak harapására, így a horgászok könnyebben észrevehetik, ha a horogra valami akad. Emellett a zsinór egyenletesen eloszlik a horgászboton, ami nagyobb pontosságot biztosít a dobások során.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID zsinórjának következő előnye az, hogy nagyon kevés nyúlást tapasztalunk, ez pedig azt jelenti, hogy a horgászok képesek lesznek gyorsan és hatékonyan kihorgászni a halakat, anélkül, hogy aggódnának a zsinór túlzott nyújtása miatt. Ezenkívül a zsinór kiváló minőségű poliészter anyagból készül, amely nagyon ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, így a horgászok bármilyen körülmények között használhatják.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID zsinórjának utolsó, de nem utolsó előnye a könnyű kezelhetősége és az alacsony memóriája. A fonott zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, így a horgászok kevésbé fáradnak, és élvezhetik a horgászatot anélkül, hogy aggódnának a zsinór összegabalyodása miatt. Ezenkívül a zsinór kiválóan ellenáll a csomósodásnak és a kicsomósodásnak, így a horgászoknak kevesebb időt kell tölteniük a zsinór kibogozásával.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID zsinórjának mérete 0,18 mm vastagságú, és 135 méter hosszú. Ez a méret tökéletes azok számára, akik nagyobb halakat akarnak horgászni, és biztosítja, hogy a horgászok bőséges mennyiségű zsinórt kapjanak, amely elegendő ahhoz, hogy számos halat kifogjanak.

Összességében a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,18MM 135M fonott zsinór egy olyan eszköz, amelyet a horgászoknak mindenképpen ki kell próbálniuk. Ez a zsinór nem csak erős és tartós, de könnyen kezelhető és kiváló minőségű, ami azt jelenti, hogy a horgászok bármilyen körülmények között használhatják. Ha egy hatékony és megbízható horgászzsinór után kutatsz, a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,18MM 135M fonott zsinór tökéletes választás lehet számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett