SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,14MM 135M fonott zsinór
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,14MM 135M fonott zsinór

Cikkszám: EF-30990-014

Gyártó: BOKOR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,14

Zsinór hossza: 135 m

  • Jelenleg nem elérhető
6 081 Ft 6 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30990-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 8,10 kg
Bokor Full Contact 8Braid fonott zsinór

A Full Contact nyolc erős alkotó szálat tömör, kör lakú keresztmetszetben egyesít.

A fokozott elvárásoknak is megfelelő pergető zsinór a kihívásokra nagy ellenálló képességgel, hosszú élettartammal, kitűnő tulajdonságokkal válaszol.

Súrlódásmentességét teflonbevonat segíti, futása az orsón, a gyűrűkben csendes, gubancmentes.

Magas szakítószilárdság, gyorsaság, jó köthetőség jellemzi. Nedvszívó képessége alacsony, a pergető horgász számára jól érzékelhető színével segíti a finom, csak a zsinórt kitérítő kapások észlelését is.

A Full Contact valóban teljes kapcsolat a hallal, megbízható társunk a kapitális halakkal vívott harcokban is.

A BOKOR márkájú 'BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,14MM 135M fonott zsinór' a tökéletes választás minden horgász számára, aki a legjobb minőséget keresi. Ez a fonott zsinór a BOKOR legújabb terméke, amelyet a legmodernebb technológiával és a legjobb anyagokkal készítettek.

Ez a zsinór 0,14 mm vastagságú és 135 méter hosszú, így minden horgász számára elegendő mennyiség áll rendelkezésre. Az 135 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb távolságból is elérjék a halakat, így növelve a sikeres halászat esélyeit.

Azonban a hosszú hossz mellett, a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,14MM 135M fonott zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyon értékelni fognak. Egyik fontos előnye, hogy a zsinór nagyon erős és tartós, ami azt jelenti, hogy nem fog elszakadni, ha nagyobb halakat próbálunk fogni.

Ezenfelül, a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,14MM 135M fonott zsinór rendkívül sima felülettel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok messzebbre dobjanak, mint más zsinórok esetében. Ez a sima felület azt is jelenti, hogy a zsinór kevésbé fog elakadni, amikor a horgászok a víz alatt keresik a halakat.

A zsinór színe is nagyon fontos, mivel a halak nagyon érzékenyek a színekre. A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,14MM 135M fonott zsinór világosabb színe lehetővé teszi, hogy a horgászok ne zavarják a halakat, így növelve a sikeres halászat esélyeit.

Végül, a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,14MM 135M fonott zsinór nagyon könnyű, ami nagy előnye a horgászok számára. Ez a könnyűség lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb ideig tudjanak horgászni anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat.

Összefoglalva, a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,14MM 135M fonott zsinór a legjobb választás minden horgász számára, aki a legjobb minőséget keresi. Ez a zsinór erős, tartós, sima, világosabb színű és könnyű, így minden olyan tulajdonságot magában foglal, amelyekre a horgászoknak szükségük van sikeres halászatukhoz. Ne habozz, próbáld ki a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,14MM 135M fonott zsinórt, és élvezd a horgászatot a legjobb minőségű zsinórok segítségével!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett