SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór

Cikkszám: EF-30990-010

Gyártó: BOKOR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,10

Zsinór hossza: 135 m

  • Jelenleg nem elérhető
6 081 Ft 6 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30990-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 5,00 kg

Bokor Full Contact 8Braid fonott zsinór

A Full Contact nyolc erős alkotó szálat tömör, kör lakú keresztmetszetben egyesít.

A fokozott elvárásoknak is megfelelő pergető zsinór a kihívásokra nagy ellenálló képességgel, hosszú élettartammal, kitűnő tulajdonságokkal válaszol.

Súrlódásmentességét teflonbevonat segíti, futása az orsón, a gyűrűkben csendes, gubancmentes.

Magas szakítószilárdság, gyorsaság, jó köthetőség jellemzi. Nedvszívó képessége alacsony, a pergető horgász számára jól érzékelhető színével segíti a finom, csak a zsinórt kitérítő kapások észlelését is.

A Full Contact valóban teljes kapcsolat a hallal, megbízható társunk a kapitális halakkal vívott harcokban is.

A BOKOR márkájú 'BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór' a horgászok számára kiváló választás lehet, ha egy megbízható és hatékony zsinórra vágynak. Ez a zsinór egy magas minőségű fonott zsinórról van szó, amely számos előnnyel rendelkezik.

Először is, a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór nagyon erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy akár nagyobb halakat is könnyedén meg lehet fogni ezzel a zsinórral, és a zsinór nem fog elszakadni vagy megsérülni. Emellett a zsinór is nagyon rugalmas, így az akadásokat és a rángatásokat is könnyedén elviseli.

Ezenkívül a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór nagyon finom és vékony, így a halak sokkal nehezebben veszik észre, hogy a zsinóron lógnak. Ez azt jelenti, hogy a horgászok sokkal nagyobb esélyt kapnak arra, hogy a halakat megfogják, anélkül hogy észrevennék a zsinórt, és így nem menekülnének el. Emellett a zsinór színe is nagyon természetes, így a halak még kevésbé fogják észrevenni.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór mérete is nagyon praktikus. A 135 méteres hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb távolságból is könnyedén meghorgásszanak, anélkül hogy aggódniuk kellene a zsinór elfogyása miatt. Emellett a 0,10 mm vastagság a zsinór nagyon finom és vékony, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyon precízen dobjanak.

Végül, de nem utolsósorban, a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór nagyon könnyen kezelhető. A zsinór nem csavarodik össze, ami a horgászok számára nagyon fontos, mert így könnyebben tudnak dobni és kezelni a zsinórt.

Összességében a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór egy nagyon hatékony és megbízható zsinór, amely nagyon sok előnnyel rendelkezik. Ha egy minőségi zsinórra van szükséged, amely könnyen kezelhető és tartós, akkor a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór egy remek választás lehet az Ön számára.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett