SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR
Most -31 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR

Cikkszám: EF-30447-012

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,12

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
3 732 Ft 5 400 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

WFT Gliss Monotex Yellow 150m - A WFT Gliss fonott zsinór, bármilyen horgászmódszerhez használható, az ultra light pergetéstől kezdve akár a feeder horgászatig. Ajánlott pergetéshez, ragadozó halas horgászathoz és feederezéshez is egyaránt

Cikkszám: 30447-012
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 6 kg

WFT Gliss Monotex Yellow 150m

A legendás, nagy múltra visszatekintő amerikai cég tudása a fonott zsinórok gyártásának területén mára megkérdőjelezhetetlen.

A WFT Gliss fonott zsinór, bármilyen horgászmódszerhez használható, az ultra light pergetéstől kezdve akár a feeder horgászatig.

Erre bizonyíték a rendkívüli lágysága. A zsinór szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra.

Ajánlott pergetéshez, ragadozó halas horgászathoz és feederezéshez is egyaránt

A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR egy olyan kiváló minőségű horgászzsinór, amely minden horgász számára elengedhetetlen kellék. Az egész világon elismert WFT márka terméke, amely azokat a horgászokat célozza meg, akik egy igazán megbízható és tartós zsinórra vágynak.

A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR egy olyan fonott zsinór, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. A zsinór 150 méter hosszú és 0,12 mm vastag, így egy nagyon vékony és könnyű zsinór, amely nagyon könnyen kezelhető.

A zsinór színe sárga, ami különösen fontos lehet azok számára, akik szeretnek éjjel horgászni vagy rossz fényviszonyok között dolgozni. A sárga szín ugyanis nagyon jól látható még rossz fényviszonyok között is, így a horgász könnyebben követheti a zsinórt és észreveheti, ha valami megtörténik a horgokkal.

A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR különlegessége, hogy a zsinór fonása rendkívül szoros és mégis nagyon sima. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nagyon jól csúszik a gyűrűkön és a boton, így a horgászok könnyebben tudnak dobni és szélesebb körben mozgatni a zsinórt.

A zsinór anyaga nagyon erős és tartós, így nagyon nehéz elszakítani. Ez különösen fontos lehet, ha nagyobb halakra horgászik a horgász, mert azok nagyon erősen húzhatnak és a zsinór könnyen elszakadhat. A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR azonban nagyon erős és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog elszakadni.

Összességében a WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR egy olyan kiváló minőségű zsinór, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór nagyon könnyű kezelni, nagyon erős és tartós, és a sárga színe miatt nagyon jól látható még rossz fényviszonyok között is. Ha egy igazán megbízható és tartós zsinórra van szüksége, akkor a WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR a megfelelő választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett