SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - WFT GLISS MONOTEX GREEN 300M 0,14MM FONOTT ZSINÓR
Most -30 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

WFT GLISS MONOTEX GREEN 300M 0,14MM FONOTT ZSINÓR

Cikkszám: EF-30446-314

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,14

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
6 741 Ft 9 600 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 5
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

WFT Gliss Monotex Green fonott zsinór - A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a WFT GLISS KG fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb! 

Cikkszám: 30446-314
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 300 m
Szín: Green
Szakítószilárdság: 8,0 kg

WFT Gliss Monotex Green  fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a WFT GLISS KG fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb!

Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek. Mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra. Olyan nagy dobótávolságot érhetünk el a zsinórral, mint a hagyományos damilokkal. UV-álló, és rendkívül színtartó.

Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz. A WFT GLISS KG nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé.

Bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

Ha horgászatról van szó, akkor az egyik legfontosabb dolog a megfelelő felszerelés. A WFT GLISS MONOTEX GREEN 300M 0,14MM FONOTT ZSINÓR egy olyan termék, amit a horgászok biztosan nagyra értékelnek majd. A fonott zsinór a legjobb minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik.

Elsőként érdemes megemlíteni, hogy a WFT GLISS MONOTEX GREEN 300M 0,14MM FONOTT ZSINÓR nagyon erős és tartós. A fonott zsinór kialakítása miatt nagyobb súlyokkal is dolgozhatunk, anélkül hogy aggódnunk kellene a zsinór szakadása miatt. Ez nagyon fontos, mert a horgászat során gyakran találkozunk olyan helyzetekkel, amikor a halak erősebbek, mint gondolnánk, és a zsinór gyorsan szakadhat.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 300M 0,14MM FONOTT ZSINÓR másik nagyon fontos előnye, hogy nagyon érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a horgászok a legkisebb rezgéseket is észlelhetik a zsinórban, ami segít abban, hogy még hatékonyabban tudják a halakat kifogni. Az érzékenységnek köszönhetően a horgászok jobban tudják értékelni a halak viselkedését, és könnyebben tudnak reagálni a változásokra.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 300M 0,14MM FONOTT ZSINÓR egy másik nagyon fontos tulajdonsága, hogy nagyon könnyű. A fonott zsinór könnyűsége miatt a horgászok kényelmesen tudják használni a zsinórt, és nem fáradnak el olyan gyorsan, mint más, nehezebb zsinórokkal.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 300M 0,14MM FONOTT ZSINÓR mérete 300 méter, és átmérője 0,14 mm. Ez az átmérő tökéletes a kisebb halak kifogásához, de a nagyobb halak esetében is megállja a helyét. A zöld színű zsinór nagyon jól látható a vízben, ami segít abban, hogy a horgászok könnyen követhessék a zsinórt, és időben észrevegyék, ha a halak kapják.

Összességében a WFT GLISS MONOTEX GREEN 300M 0,14MM FONOTT ZSINÓR egy fantasztikus termék, amit minden horgásznak ajánlunk. A zsinór erős, érzékeny és könnyű, és nagyon jól látható a vízben. Ha megbízható és hatékony zsinórra van szükséged, akkor a WFT GLISS MONOTEX GREEN 300M 0,14MM FONOTT ZSINÓR a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett