SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR
Most -28 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR

Cikkszám: EF-30446-012

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,12

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
5 121 Ft 7 120 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30446-012
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 150 m
Szín: Green
Szakítószilárdság: 6,00 kg

WFT Gliss Monotex Green  fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a WFT GLISS KG fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb!

Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek. Mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra. Olyan nagy dobótávolságot érhetünk el a zsinórral, mint a hagyományos damilokkal. UV-álló, és rendkívül színtartó.

Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz. A WFT GLISS KG nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé.

Bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR - Az igazi zöld csoda!

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR egy olyan termék, amely a horgászok számára készült, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a vízen. Ez a fonott zsinór könnyű, tartós és nagyon erős, így biztosan megfelel minden horgászati kihívásnak.

Az egyik legfontosabb előnye a zöld szín, amely nagyon hasznos lehet a vízben. Az alga és a növényzet között a zöld szín miatt a zsinór sokkal nehezebben látható, így a halak nem félnek attól, hogy megzavarják őket. Ez a zsinór ideális a tengeri és a folyami horgászathoz is.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR mérete 150 méter hosszú és 0,12 mm vastag. Ez a méret lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb távolságra juttassák el a csalit a halakhoz, így növelve a sikeres fogások esélyét. A zsinór tartóssága és erőssége garantálja, hogy bármilyen nehéz halat is fogsz, a zsinór kibírja a terhelést.

A zsinór fonottsága lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságból és nagyobb pontossággal dobjanak a halakhoz. A fonottság miatt a zsinór sokkal kevésbé tágul, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a csalik elmozdulása miatt.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR nagyon könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb ideig dolgozzanak vele anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A zsinór könnyen csomózható és nem gyűrődik össze, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór szétszakadása miatt.

Összességében a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR egy olyan termék, amely nagyon hasznos lehet minden horgász számára. A zöld szín, a fonottság és a könnyűség miatt ez a zsinór ideális választás a tengeri és a folyami horgászathoz is. Ha szeretnél egy tartós, erős és könnyen kezelhető fonott zsinórt, akkor a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR az, amire szükséged van!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR5 121 Ft