Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-34S55-025

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 200 m
1 590 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 34S55-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 200 m

Ha valóban a horgászat a szenvedélyed, akkor bizonyára tisztában vagy azzal, hogy a horgászfelszerelés minősége és megbízhatósága milyen fontos tényező a sikeresség szempontjából. A zsinór különösen fontos eleme ennek az egyenletnek, hiszen az a kapocs a hal és a horgász között. Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25' pedig egy olyan termék, amely minden tekintetben megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

A zsinór mérete 0,25 mm vastagságú és 200 méter hosszú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésedre ahhoz, hogy akár egész napos horgászatot is vígan végigcsinálj vele. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25 egyedülálló bevonattal rendelkezik, amely megvédi a zsinórt az időjárás viszontagságaitól, valamint az UV-sugárzástól is, így hosszabb élettartamot biztosít.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25 tulajdonságai közül kiemelendő, hogy rendkívül rugalmas, és mégis nagyon erős. Az anyaga miatt a zsinór alig látható a vízben, így a halak nem észlelik, hogy az őket csaló horgászatot folytató horgász zsinórral közeledik feléjük. A zsinór kiválóan lágyul, így még a legfinomabb csalikat is könnyedén lehet vele használni.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25 az extrém körülményeknek is ellenáll, így ideális választás a tengeri horgászatokhoz is. A zsinór megbízhatóan ellenáll a só és a korrozív hatásoknak, így hosszú élettartamot biztosít. A zsinór kiválóan alkalmas a mélytengeri horgászatra is, mivel a magasabb sűrűsége miatt nagyobb mélységekben is kiválóan működik.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25 egy olyan termék, amelyet a horgászok többsége garantáltan kedvelni fog. A kiváló minőségű anyagokból készült, egyedülálló bevonattal ellátott zsinór nagyon erős, rendkívül rugalmas és lágyodó. Emellett az anyaga miatt alig látható a vízben, így kiválóan alkalmas a halak csalására. Ha szeretnél egy olyan zsinórt, amely megbízható és hosszú élettartamú, akkor az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25 az ideális választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?

EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák