Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,18

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-34S55-018

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 200 m
1 390 Ft

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 34S55-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 200 m

Excalibur Sea Fluoro Carbon Coated zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A Fluorocarbon bevonatnak számtalan előnye van. Zsinórunk sokkal kopásállóbb lesz tőle, így a használat időtartama meghosszabbodik!

Különleges fénytörési tulajdonságainak köszönhetően a halak számára szinte láthatatlan, a fogás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Tökéletes választás pergetéshez, de békéshalak horgászata során is bizonyított. A tekercsekre egy ideális, 200 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,18 egy olyan zsinór, amelyet kifejezetten a tengeri horgászathoz terveztek. A fluorocarbon bevonatnak köszönhetően rendkívül ellenálló a víznek és az UV sugárzásnak, ami biztosítja a hosszú élettartamot és az optimális teljesítményt a tengeri környezetben.

A 0,18 mm átmérőjű zsinór nagyon erős és strapabíró, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. A 200 méteres hosszúság biztosítja, hogy elegendő zsinórral rendelkezzünk, hogy a tengeri kalandjaink során ne kelljen aggódnunk az alacsony készlet miatt.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,18 nagyszerű előnye az is, hogy szinte láthatatlan a vízben, ami nagyon fontos a tengeri horgászat során. A halak nem észlelik a zsinórt, így megnöveljük az esélyeinket a sikeres halászatra.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,18 további előnye, hogy a bevonat miatt nem csúszik, ami szintén nagyon fontos a tengeri horgászat során. A zsinór egyenletesen fut a bottesten, így könnyebb a pontos dobás és a halak megfogása.

A zsinór könnyen kezelhető és rugalmas, ami még nagyobb előnye a tengeri horgászat során. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,18 használata nagyon kényelmes és biztonságos, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór szakadása miatt.

Összességében az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,18 egy nagyon jó választás a tengeri horgászok számára. A nagy ellenálló képessége és a könnyű kezelhetősége miatt biztosítja a sikeres halászatot. Ha azonban kisebb halakat szeretnénk fogni, akkor érdemes kisebb átmérőjű zsinórt választani. De ha nagyobb halakat szeretnénk fogni, akkor nagyon ajánlott az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,18 használata.

Termékjellemző alapján keresnél?

EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,18

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák