A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,16

Cikkszám: EF-34S55-016

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,16

Zsinór hossza: 200 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 390 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 34S55-016
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 200 m
Szakítószilárdság: 3,50 kg

Excalibur Sea Fluoro Carbon Coated zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A Fluorocarbon bevonatnak számtalan előnye van. Zsinórunk sokkal kopásállóbb lesz tőle, így a használat időtartama meghosszabbodik!

Különleges fénytörési tulajdonságainak köszönhetően a halak számára szinte láthatatlan, a fogás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Tökéletes választás pergetéshez, de békéshalak horgászata során is bizonyított. A tekercsekre egy ideális, 200 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,16 egy kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten tengeri horgászat során alkalmazható. A zsinór 200 méter hosszú és 0,16 mm vastagságú, ami ideálissá teszi azok számára, akiknek fontos a hosszú dobás és a finomabb horgásztechnikák használata.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór egyike azoknak a termékeknek, amelyek azonnal kitűnnek a tömegből. A zsinóron található fluorocarbon bevonat kiváló minőségű és a tengeri horgászat során biztosítja a zsinór tartósságát és ellenálló képességét. A zsinór színe is jól látható, így a horgászok könnyen követhetik a zsinór mozgását a vízen.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór további előnye, hogy kiválóan alkalmas a halak észlelésére. A zsinór magas áttetszősége és a fluorocarbon bevonat tulajdonsága miatt, a zsinór a tengeri vízben szinte láthatatlan. Ez lehetővé teszi a halak észlelését korábban, ami nagy segítséget jelent a horgászoknak a fogások számának növelésében.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór további előnye, hogy rendkívül erős és tartós. A zsinórt a legnehezebb körülmények között is használhatjuk. A zsinór hosszú élettartama és ellenálló képessége miatt, a horgászok számára jelentős megtakarítást jelent a hosszú távon.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór nagyon rugalmas és könnyen kezelhető. A zsinór kiválóan alkalmazható mindenféle halászati technikához. A zsinór széles körben használható a tengeri horgászatban, beleértve a könnyű és a nehéz halászati technikákat is.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór minden tengeri horgász számára ajánlott. A zsinór kiváló minősége és tartóssága biztosítja, hogy sokáig élvezhessük a horgászatot. A zsinór kiváló ár-érték arányú, így a horgászok széles körének elérhető.

Összefoglalva, az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,16 egy kiváló minőségű zsinór, amely megfelel minden tengeri horgász igényeinek. A zsinór fluorocarbon bevonata kiváló minőségű és biztosítja a tartósságot és az ellenálló képességet. A zsinór magas áttetszősége és a fluorocarbon bevonat tulajdonsága miatt, a zsinór a tengeri vízben szinte láthatatlan. A zsinór nagyon erős és tartós, így hosszú élettartamot biztosít. A zsinór könnyen kezelhető és rugalmas, így kiválóan alkalmazható mindenféle halászati technikához. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór egy igazán értékes és megbízható termék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki tengeri horgászatban érdekelt.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett