A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,25MM

Cikkszám: EF-34S50-025

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 090 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!

Cikkszám: 34S50-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!

 

Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A terepszínű mintázattal készült Camou zsinór vékonyabb méretei tökéletesen alkalmasak feederezésre, vastagabb változatai pedig bojlizásra, hagyományos fenekezésre, vagy...

...vagy úszózásra! Igen úszózásra! Főleg olyan tökleveles, hínáros területeken, ahol a halak nagyon óvatosan táplálkoznak. Zöldes fekete színével beleolvad környezetébe.

A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely kifejezetten a tengeri horgászatra lett tervezve. A zsinór hossza 300 méter, vastagsága pedig 0,25 mm, amely ideális méret a tengeri halakhoz. Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór kiváló minősége miatt nagyon népszerű a halászok körében.

Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór számos előnye van. Az egyik legfontosabb előnye az, hogy kiváló minőségű anyagból készült. Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór rendkívül erős és tartós, így könnyen ellenáll a tengeri körülményeknek. A zsinór nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyen kezelje és irányítsa a halat, amikor az megfogja a csalit.

Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór színe is nagyon előnyös. A zsinór camou színe lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén elrejthessék a zsinór a vízben, és így ne lehessen észrevenni a halak számára. Ez a funkció különösen fontos a tengeri horgászat során, mivel a tengeri halak általában nagyon óvatosak és nehéz őket elkapni.

Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Bár egy kicsit magasabb az ára, mint a hasonló minőségű zsinóroknak, az Excalibur Sea Camou monofil zsinór sokkal tartósabb és könnyebben kezelhető, mint a többi zsinór. A horgászok így hosszú távon használhatják a zsinórt, és nem kell aggódniuk a zsinór tönkremenése miatt.

Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór nem csak a tengeri horgászatra alkalmas, hanem a folyami horgászatra is. A zsinór kiválóan alkalmas a nagyhalas horgászatra, valamint a kisebb halak fogására is.

Összességében az Excalibur Sea Camou monofil zsinór egy kiváló minőségű, erős és tartós zsinór, amely kiválóan alkalmas a tengeri horgászatra. A zsinór camou színe lehetővé teszi, hogy könnyedén elrejthessük a zsinórt a vízben, és így ne lehessen észrevenni a halak számára. Ez a zsinór kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, és nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy könnyen kezelje és irányítsa a halat, amikor az megfogja a csalit. Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór ideális méretet biztosít a tengeri halakhoz, és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a tengeri körülményeknek. Ha keresel egy megbízható, erős és tartós zsinórt, akkor az Excalibur Sea Camou monofil zsinór a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett