A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,20MM

Cikkszám: EF-34S50-020

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 090 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!

Cikkszám: 34S50-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!   Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A terepszínű mintázattal készült Camou zsinór vékonyabb méretei tökéletesen alkalmasak feederezésre, vastagabb változatai pedig bojlizásra, hagyományos fenekezésre, vagy... ...vagy úszózásra! Igen úszózásra! Főleg olyan tökleveles, hínáros területeken, ahol a halak nagyon óvatosan táplálkoznak. Zöldes fekete színével beleolvad környezetébe. A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,20MM egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a zsinór tökéletesen megfelel a tengeri horgászat minden igényének. Nem csak erős, de kiválóan alkalmazkodik a víz környezetéhez. Ezt a zsinórt kifejezetten azért tervezték, hogy a horgászok számára könnyebbé tegye a tengeri horgászatot, és javítsa a halak megfogásának esélyeit.

A zsinórnak nagyon jó a teherbírása, ami azt jelenti, hogy a halak megfogásának esélye sokkal nagyobb, mint más zsinórokkal. Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,20MM nagyobb szakítószilárdsággal rendelkezik, mint a legtöbb hasonló zsinór a piacon. Ez azt jelenti, hogy a horgászok bátran belevethetik magukat a nehéz tengeri horgászatba, anélkül, hogy aggódnának a zsinóruk megszakadása miatt.

A zsinór hossza 300 méter, ami elegendő a hosszabb horgászatokhoz is. Az 0,20 mm vastagságú zsinór pedig elég erős ahhoz, hogy a halak ellenállását megállítsa, anélkül, hogy túl vastag lenne. A színösszetétel kiválóan alkalmazkodik a víz környezetéhez, így a halak nehezebben veszik észre a zsinórt. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nagyobb esélyt kapnak a halak elkapására.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,20MM könnyen használható, és bármilyen horgászbotra feltehető. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. A zsinór kopásálló, és nem repedezik, ami azt jelenti, hogy az idő múlásával sem veszít az erejéből.

Összességében az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,20MM egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a tengeri horgászok számára terveztek. A zsinór nagyon erős, könnyen alkalmazkodik a víz környezetéhez, és nagyobb esélyt ad az elkapásra. A zsinór hossza elegendő a hosszabb horgászatokhoz is, és kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Ha tengeri horgászatra készülsz, akkor az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,20MM lehet a legjobb választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett