Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA monofil zsinór 300M 0,30M

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-34065-030

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 300 m
1 390 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 34065-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 12,35 kg
A bojlis és feeder horgászok által kedvelt fluo sárga szín nagy segítséget nyújt éjszakai horgászatok során, vagy borult idő esetén. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA monofil zsinór 300M 0,30M' egy igazán kiváló minőségű termék, ami a horgászok számára biztosítja a tökéletes halászati élményt. Ez a zsinór a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak.

A zsinórnak fluoreszkáló sárga színe van, ami nagyon fontos a horgászok számára, mivel nagyobb láthatóságot biztosít a vízben. Ez a zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra, mivel rendkívül erős és nagyon könnyen kezelhető.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA monofil zsinór mérete 300 méter hosszú és 0,30 mm vastag, ami azt jelenti, hogy ezzel a zsinórral nagyon messze lehet dobni, és képes ellenállni a nagyobb halak feszültségének is. A zsinór nagyon sima felületű, ami miatt kisebb a vízellenállása, így gyorsabb és hatékonyabb halászatot tesz lehetővé.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA monofil zsinór nagy előnye, hogy nagyon jól látható a vízben, így könnyen követhető a hal mozgása. Ezzel a zsinórral könnyebb azonosítani a halak mozgását, így könnyebb lesz elkapni azokat. A zsinór kiváló minősége és erős anyaga garantálja a horgászok számára, hogy nem kell aggódniuk a zsinór szakadása miatt.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA monofil zsinór a legjobb választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének hatékonyabb és eredményesebb halászati élményt tapasztalni. A zsinór kiváló minősége és erős anyaga garantálja, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór szakadása miatt, és hogy a halak könnyen követhetők a vízben. A zsinór mérete 300 méter hosszú, így nagyon sokáig használható, és ez a kiváló minőségű zsinór egy igazán értékes befektetés minden horgász számára.

Termékjellemző alapján keresnél?

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA monofil zsinór 300M 0,30M

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák