Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA monofil zsinór 3000M 0,25

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-34065-925

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m
9 990 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 34065-925
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 3000 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 8,70 kg
A már sokak által ismert és kedvelt Excalibur zsinórcsalád fluo sárga színű tagja, most extra hosszú 3000 méteres kiszerelésben is forgalomba kerül. A korábbi 300 m-es kiszereléshez képest ennek a hosszúságnak legnagyobb előnyét a bojlis horgászok élvezhetik, akik nagyméretű orsóikra nem ritkán 500-600 méter zsinórt is feltekernek. „Dobálós” pecára és behúzáshoz egyaránt ajánljuk.

Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a horgászok számára készítették. Ez a zsinór magas minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül tartósak és ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 kiváló választás azoknak a horgászoknak, akik szeretik a pontyozást és a feeder horgászatot.

Ez a zsinór 0,25 mm vastagságú és 3000 méter hosszú. Ez a hossz nagyszerű lehetőséget nyújt a horgászoknak, hogy sok különböző helyen horgásszanak, anélkül, hogy aggódniuk kellene az új zsinór beszerzésével kapcsolatban. Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 rendkívül erős és tartós, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór sérülése miatt, amikor nagyobb halakat próbálnak megfogni.

Ezt a zsinórt azért tervezték, hogy kiemelkedően látható legyen a vízben, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen kövessék a zsinórt, és észrevegyék, ha valaki meghúzza a horgot. Ez különösen hasznos lehet, ha a horgászok sötét vagy homályos körülmények között horgásznak. Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 fluoreszkáló sárga színe eltér a víz színétől, így könnyen észrevehető.

A zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra, mivel a zsinór hosszú és erős, ami lehetővé teszi a távoli dobást. Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 nagyon sima, ami elősegíti a dobást, és csökkenti a zsinór csomózódásának esélyét. Ez a zsinór nagyon jó pontyhorgászatra, mivel az erős és tartós zsinór segít a nagyobb pontyok megragadásában.

Összességében az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 egy nagyon jó minőségű horgászzsinór, amely nagyon erős és tartós. A zsinór nagyon jól látható a vízben, ami segíti a horgászokat a halak megragadásában. Ez a zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra és a pontyhorgászatra is. Ha olyan zsinórt keres, amely kiváló minőségű és segít a nagyobb halak megragadásában, akkor az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 az Ön számára tökéletes választás lehet.

Termékjellemző alapján keresnél?

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA monofil zsinór 3000M 0,25

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák