Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,35

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-34060-035

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 300 m
1 650 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 34060-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 14,85 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes megnéznie. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják az erősséget és a tartósságot. Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór nagyon rugalmas, így könnyen alkalmazkodik minden horgászati helyzethez.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300 méter hosszú, és 0,35 mm vastagságú. Ez a méret lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyen használható legyen mindenféle horgászatnál, legyen az folyó, tó vagy tengerparti horgászat.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór rendkívül erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy a horgászok bátran használhatják akár a nagyobb halak fogásához is. A zsinór nagyon jól bírja az erős nyomást és a húzást, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog elszakadni a nagyobb halak fogása közben.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór nagyon jól látható, ami nagyon fontos a horgászok számára. A narancssárga színű zsinór könnyen látható a víz felszínén, így a horgászok könnyebben követhetik a halak mozgását és a horgászati helyzetet.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór nagyon könnyen használható. A zsinór nagyon sima felületű, ami lehetővé teszi a könnyű dobást és a sima halak felhúzását. A zsinór könnyen csúszik a boton és a tekercsen is, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór töredezettsége miatt.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór nagyon jól tartja a csalikat is. A zsinór nem tapad meg a csalikhoz, így a horgászok könnyen tudják mozgatni a csalikat a vízben.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór egy fantasztikus termék, amely minden horgásznak ajánlott. A zsinór rendkívül erős és tartós, nagyon jól látható, és nagyon könnyen használható. Ha szeretnél egy olyan zsinórt, amely segít neked a nagyobb halak megfogásában, akkor az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór a te választásod legyen!

Termékjellemző alapján keresnél?

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,35

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák