A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18

Cikkszám: EF-34060-018

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 250 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.12
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 34060-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 4,80 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18' egy igazán kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A termék kiváló minőségű monofil anyagból készült, amely rendkívül erős és tartós, így a legnagyobb halak sem okoznak majd problémát.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18 mérete tökéletesen megfelel a legtöbb horgászatnak. A 300 méter hosszúság lehetővé teszi, hogy elegendő zsinórt használjunk akár hosszabb horgászatok során is, míg az 0,18 mm vastagság lehetővé teszi, hogy a zsinór elég erős legyen a nagyobb halak megfogásához, de ugyanakkor elég finom ahhoz, hogy a halak ne vegyék észre a csalit.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18 rendkívül rugalmas, így a zsinór könnyen illeszkedik a horgászbotra, és a halak elkapásakor is rugalmasan alkalmazkodik a hal mozgásához, ezáltal megkönnyítve a halak kifogását.

A termék előnyei közé tartozik, hogy a zsinóron lévő fluoreszkáló narancs szín segítségével könnyedén láthatjuk a zsinór mozgását a víz felszínén, így könnyen nyomon követhetjük a csalit és az esetleges halakat is. Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18 kiváló minősége és tartóssága garancia arra, hogy hosszú időn keresztül használhatjuk a zsinórt, anélkül hogy aggódnunk kellene a szakadások miatt.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18 használata különösen ajánlott azoknak a horgászoknak, akik szeretnének nagyobb halakat fogni. A termék kiváló minősége és megbízhatósága biztosítja, hogy a halak megfogása könnyedén és biztonságosan történjen.

Összességében az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18 egy igazán kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A termék tartóssága, rugalmassága és egyedi színe garantálja a sikeres horgászatot, és biztosítja, hogy minden halászat során élvezhessük a horgászat élményét.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett