Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 3000M 0,20MM

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-34050-920

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 3000 m
9 990 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 34050-920
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 3000 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 5,75 kg
A növényekkel borított területeken a zsinórunkat csak nehezen tehetjük láthatatlanná. Ebben nagy segítség az Excalibur Camou zsinór, aminek fekete-zöld színösszeállítása pont erre a problémára jelent megoldást. A fekete szín tökéletesen rejtőzködik az iszapban, a zöld pedig a hínárban. Szinte bármilyen pontyhorgász módszerhez tökéletes választás, legyen szó feederezésről, vagy bojlizásról. Nyúlása ideális segítség kapitális halak fárasztása során.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 3000M 0,20MM' egy olyan minőségi zsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. A zsinór hossza 3000 méter, átmérője pedig 0,20 mm. Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór előnyeit tekintve, érdemes kiemelni a következőket.

Az első előnye, hogy a zsinór rendkívül erős. Ez azt jelenti, hogy bármilyen erős halat is fogsz, biztos lehetsz benne, hogy a zsinór megfelelően ellenáll majd. A zsinór anyaga magas minőségű, ami lehetővé teszi, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen, és a legkeményebb körülmények között is kiválóan teljesítsen.

A második előnye az, hogy a zsinór kiválóan láthatatlan a vízben. Ez különösen fontos, ha szem előtt tartjuk, hogy a halak nagyon érzékenyek a környezetük változásaira. A láthatatlan zsinór használata segít a halak megtévesztésében, és ezáltal növeli a sikeres fogások esélyét.

A harmadik előnye az, hogy a zsinór rendkívül sima felületű. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nagyon jól csúszik a gyűrűkön, és nem akad meg bennük. Ez nem csak a horgász élményt növeli, hanem a halak megfogását is elősegíti.

A negyedik előnye az, hogy a zsinór színe tökéletesen illeszkedik a halak természetes élőhelyéhez. A zsinór camou színei a környezetnek megfelelően változnak, így a halak nehezebben észlelik a zsinórt.

Az ötödik előnye az, hogy a zsinór kiválóan tartja a csomókat. Ez fontos, mert a rosszul elkészített csomók bizonyos esetekben akár a halak elszakításához is vezethetnek.

Végső soron az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór egy olyan minőségi termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A zsinór 3000 méter hosszú és 0,20 mm átmérőjű, így minden horgász igényeit kielégíti. A zsinór erős, láthatatlan a vízben, sima felületű, természetes színű, és kiválóan tartja a csomókat. Ezek az előnyök garantálják, hogy a horgászatod sikeresebb és élvezetesebb lesz az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinórral.

Termékjellemző alapján keresnél?

EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 3000M 0,20MM

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák