A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,40 MM 300M

Cikkszám: EF-33200-040

Gyártó: SPECIALIST

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,40

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 150 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33200-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barnászöld
Szakítószilárdság: 18,58 kg

EnergoTeam Specilaist Carp zsinór

Kimondottan a nagytestű békéshalak horgászata során fellépő speciális igények kielégítésére szolgál.

Magas szakítószilárdság és a halak számára szinte érzékelhetetlen lágy profil jellemzi.

Kopásálló felületének köszönhetően optimális akadós, vízinövényekkel tarkított vizek meghorgászására is.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,40 MM 300M egy igazi minőségi termék, amely kiválóan alkalmas a horgászat minden területére. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór nagyon erős, tartós és kiváló minőségű, ami a horgászok egyik kedvenc terméke.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,40 MM vastagsággal rendelkezik, ami nagyon jó általános méret a horgászathoz. A 300 méter hosszúságú zsinór elegendő ahhoz, hogy több horgászatot is eltöltsünk vele, anélkül, hogy aggódnánk a zsinór fogyása miatt.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór nagyon jól kopásálló, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk azon, hogy a zsinór túl hamar elhasználódik, vagy megsérül a horgászat során. A kiváló minőségű anyagból készült zsinór ellenáll a szakadásoknak és a különböző káros hatásoknak, így biztosak lehetünk abban, hogy hosszú távon is használhatjuk a terméket.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór nagyon jó csúszási tulajdonságokkal rendelkezik, így a horgászat során könnyen csúszik a boton, ami nagyon fontos, ha szeretnénk elérni a kívánt távolságot és pontosságot.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiválóan alkalmazkodik a különböző vízviszonyokhoz és a különböző horgásztechnikákhoz is. A zsinór nagyon jól működik a különböző halak fajtáival is, így biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb eredményeket érjük el vele.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór egy igazi minőségi termék, amely kiváló ár-érték arányt kínál a horgászok számára. A zsinór nagyon könnyen használható, és nagyon könnyen kezelhető is. A termék biztosítja a horgászok számára a kiváló minőséget és a nagyszerű teljesítményt.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,40 MM vastagsággal és 300 méter hosszúsággal rendelkezik, ami nagyon jó általános méret a horgászathoz. A termék kiváló minősége és tartóssága miatt nagyon ajánlott a horgászok számára. Érdemes kipróbálni, ha szeretnénk minőségi és megbízható zsinórral dolgozni a horgászat során!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett