Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

ENERGO TEAM POWER FEEDER monofil zsinór 0,22 MM 150M

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-33510-022

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 150 m
730 Ft

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 33510-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 150 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 6,16 kg
Az Energo Team zsinórcsaládjába tartozó Feeder 150 m-es monofil zsinór maximálisan alkalmas a feederes horgászat támasztotta magas igények kielégítésére. A modern gyártási eljárásnak köszönhetően anyagában nehezített, gyorsan süllyedő copolymer, magas kopásállóságú, erős, ugyanakkor lágy zsinór. Bevonata kiválóan elősegíti a távoli dobásokat. Nyúlása elhanyagolható, így a maszatoló kapásokat is kiválóan közvetíti, bevágáskor a horog azonnal és biztosan akad. Alacsony memóriája és kitűnő csomótűrése kiemeli az általános monofil zsinórok közül. Mindez nemcsak a laboratóriumi teszten mért értékek alapján mondható el, hiszen a teszthorgászatokon is jelesre vizsgázott!

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór, amely a POWER márkához tartozik, kiváló minőséget és teljesítményt nyújt minden horgász számára. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, így biztosítva a tartósságot, a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

A 0,22 mm vastagságú zsinór 150 méter hosszúságú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy a horgászok több alkalommal is használhassák. A POWER márkájú Energo Team Power Feeder monofil zsinór kiváló megoldás mindenféle horgászat számára, beleértve az édesvízi és a tengeri horgászatot is.

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór előnyei közé tartozik a nagy kopásállóság, a könnyű használat és a nagy teherbírás. Ez a zsinór kiváló megoldás horgászok számára, akik szeretnék megbízhatóan és hatékonyan elkapni a halakat.

A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, így biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. A zsinór könnyen használható, és kiváló eredményeket nyújt mindenféle horgászat során. A nagy teherbírás lehetővé teszi, hogy a horgászok ne aggódjanak a zsinór szakadása miatt, így biztosítva a magabiztos horgászélményt.

Az Energo Team Power Feeder monofil zsinór 0,22 mm vastagsága lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén elkapják a nagyobb halakat. Ez a vastagság kiváló megoldás a különböző horgászmódszerekhez, így a horgászok szabadon választhatnak a különböző halak között.

Összességében az Energo Team Power Feeder monofil zsinór kiváló minőséget és teljesítményt nyújt minden horgász számára. Az erős és tartós anyagokból készült zsinór nagy teherbírásával, könnyű használatával és nagy kopásállóságával biztosítja, hogy a horgászok a lehető legjobb eredményeket érjék el mindenféle horgászat során. A 0,22 mm vastagságú zsinór 150 méter hosszúsága lehetővé teszi a horgászok számára, hogy sok alkalommal is használhassák, így még több halat foghatnak el. Ha szeretnél megbízható és hatékony monofil zsinórt, akkor az Energo Team Power Feeder monofil zsinór a tökéletes választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?

ENERGO TEAM POWER FEEDER monofil zsinór 0,22 MM 150M

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák