A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.30mm

Cikkszám: EF-30127-030

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,30

Zsinór hossza: 300 m

  • Raktáron
2 190 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.32
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30127-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 11,45 kg

Carp Expert Method Method Feeder Teflon zsinór

A feederezésen beül talán az egyik legnépszerűbb ág a method feederezés.
Mivel sokan űzik elég magas szinten, ezért a zsinóroknak is igazodniuk kell a megnövekedett igényekhez. Egy jó method feeder zsinórnak kellően erősnek kell lennie, hiszen az esetek nagytöbbségében a célhal a ponty. És nem is akármilyen méretű pontyok, sokszor kerülnek horogra ezzel a módszerrel kapitális, 20 kiló körüli példányok is. Nem beszélve a vadul védekező amurokról, melyek partközeli zsinórszaggatásaikról hírhedtek.

Minimális nyúlással kell rendelkeznie, mert nem ritkák a 100 méter feletti dobások, ahol egy nagyobb nyúlású zsinórnál rengeteg idő eltelik, mire érzékeljük a kapást. Egy átlagos monofil nyúlása 10%, ez azt jelenti, hogy 100 méter kidobott zsinór 10 métert képes nyúlni! Ha elképzeljük, hogy a csalit bevevő hal pár 10 centit húz a zsinóron, ekkora nyúlás mellett a parton ebből semmit sem fogunk érzékelni.

A Carp Expert Method Feeder zsinór nyúlása ezzel szemben 5% alatti, tehát gyorsan kiszámolhatjuk, hogy kétszer jobban és hamarabb észrevesszük vele a kapást. Ha finnyásan esznek a halak, kevés kapás van, csak ez garantálja számunkra, hogy ne menjünk haza üres kézzel.

Attól, hogy kis nyúlású egy zsinór, nem kell feltétlen sprődnek lennie! A lágyabb zsinór könnyebben pereg le az orsó dobjáról és ezáltal nagyobbat tudunk vele majd dobni. Nem mellesleg könnyebben is kezelhető kötés szempontjából.

És itt érkeztünk el zsinórunk másik legfontosabb, extra összetevőjéhez, a teflon bevonathoz. A teflon bevonat azért hasznos számunkra, mert egy olyan mikro réteget képez a zsinór felületén, ami síkosságának köszönhetően sokkal könnyebben kicsusszan a bot gyűrűiből, kevésbé fog elkopni zsinórunk a használat során, ezáltal növekszik az élettartama.

Attól azonban végképp nem kell tartanunk, hogy kötéseink szétcsúsznának, horgaink, forgóink felkötésében nem fog zavarni.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór egy kiváló minőségű és megbízható horgászzsinór, amely kifejezetten a feeder horgászatban használatos. A zsinór hossza 300 méter, vastagsága pedig 0,30 mm, ami azt jelenti, hogy elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk, és a vastagsága lehetővé teszi, hogy hatékonyan fogjunk halat.

A zsinór anyaga teflon, amelynek köszönhetően kiváló a kopásállósága és az élettartama is hosszabb, mint más típusú monofil zsinóroké. Az anyag minősége garantálja, hogy a zsinór könnyen csúszik a bottesten, így kevésbé rugózik vissza, és azonnal jelzi a halak bekapását.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra, mivel képes a nagyobb súlyokat is elviselni és biztonságosan tartani. Az anyagának köszönhetően a zsinór nem nyúlik meg, így a halak fárasztása és kifárasztása is könnyebbé válik.

A zsinór mérete ideális a feeder horgászatra, hiszen nem túl vastag, de nem is túl vékony. A 0,30 mm vastagság lehetővé teszi, hogy hatékonyan és precízen dolgozzunk a vízben, és a halakat pontosan megcélozzuk.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór kiválóan használható a különböző horgászmódszerekhez, mint például a method feeder, a bolt feeder, a picker, vagy az általános feeder horgászat. A zsinór minőségi anyaga és kialakítása garantálja, hogy a horgászat során ne tapasztaljunk problémát a zsinór tartósságával vagy kopásával kapcsolatban.

Összességében a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik a feeder horgászatot kedvelik és hatékonyan szeretnének halat fogni. Az anyag minősége és tartóssága garantálja, hogy hosszú távon használható legyen, így érdemes befektetni ebbe a kiváló minőségű zsinórba.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.30mm2 190 Ft