A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.18mm

Cikkszám: EF-30127-018

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18

Zsinór hossza: 300 m

  • Külső raktáron
1 990 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30127-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 4,65 kg

Carp Expert Method Method Feeder Teflon zsinór

A feederezésen beül talán az egyik legnépszerűbb ág a method feederezés.
Mivel sokan űzik elég magas szinten, ezért a zsinóroknak is igazodniuk kell a megnövekedett igényekhez. Egy jó method feeder zsinórnak kellően erősnek kell lennie, hiszen az esetek nagytöbbségében a célhal a ponty. És nem is akármilyen méretű pontyok, sokszor kerülnek horogra ezzel a módszerrel kapitális, 20 kiló körüli példányok is. Nem beszélve a vadul védekező amurokról, melyek partközeli zsinórszaggatásaikról hírhedtek.

Minimális nyúlással kell rendelkeznie, mert nem ritkák a 100 méter feletti dobások, ahol egy nagyobb nyúlású zsinórnál rengeteg idő eltelik, mire érzékeljük a kapást. Egy átlagos monofil nyúlása 10%, ez azt jelenti, hogy 100 méter kidobott zsinór 10 métert képes nyúlni! Ha elképzeljük, hogy a csalit bevevő hal pár 10 centit húz a zsinóron, ekkora nyúlás mellett a parton ebből semmit sem fogunk érzékelni.

A Carp Expert Method Feeder zsinór nyúlása ezzel szemben 5% alatti, tehát gyorsan kiszámolhatjuk, hogy kétszer jobban és hamarabb észrevesszük vele a kapást. Ha finnyásan esznek a halak, kevés kapás van, csak ez garantálja számunkra, hogy ne menjünk haza üres kézzel.

Attól, hogy kis nyúlású egy zsinór, nem kell feltétlen sprődnek lennie! A lágyabb zsinór könnyebben pereg le az orsó dobjáról és ezáltal nagyobbat tudunk vele majd dobni. Nem mellesleg könnyebben is kezelhető kötés szempontjából.

És itt érkeztünk el zsinórunk másik legfontosabb, extra összetevőjéhez, a teflon bevonathoz. A teflon bevonat azért hasznos számunkra, mert egy olyan mikro réteget képez a zsinór felületén, ami síkosságának köszönhetően sokkal könnyebben kicsusszan a bot gyűrűiből, kevésbé fog elkopni zsinórunk a használat során, ezáltal növekszik az élettartama.

Attól azonban végképp nem kell tartanunk, hogy kötéseink szétcsúsznának, horgaink, forgóink felkötésében nem fog zavarni.

A CARP EXPERT márka minden horgász számára biztosítja a legjobb minőségű horgászfelszereléseket, amelyek garantálják a sikeres horgászatot. Az egyik ilyen termék a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.18mm, amely egy igazán értékes és megbízható zsinór, amely minden horgász számára ajánlott.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.18mm egy nagy teljesítményű zsinór, amelyet azért terveztek, hogy minden horgász számára megkönnyítse a horgászatot. A zsinór kiváló minőségű Teflon anyagból készült, amelynek köszönhetően kiválóan ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, így biztosítva a hosszú élettartamot.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.18mm kiválóan alkalmas a method feeder horgászatra, mivel speciális anyagának köszönhetően nagyon jól tartja a horoghoz a csalit. A zsinór nagyon sima felülete révén a csali könnyedén átcsúszik rajta, így nagyon könnyű és hatékony a horgászat.

A zsinór nagyon erős, és nagyon jól bírja a terhelést, így ideális az erőteljes halak horgászatához is. A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.18mm nagyon jól ellenáll az UV sugárzásnak, így nem fakul ki és nem veszti el a színét az idő múlásával.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.18mm mérete 0.18mm vastagságú és 300m hosszú, így elegendő zsinórral rendelkezik minden horgászat során. A mérete lehetővé teszi a nagy távolságok elérését, így nagyon hatékonyan lehet vele horgászni.

Összefoglalva, a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.18mm egy kiváló minőségű és nagyon megbízható zsinór, amelyet minden horgásznak ajánlunk. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amelynek köszönhetően hosszú élettartamú, és kiválóan alkalmas a method feeder horgászatra. A zsinór mérete lehetővé teszi a nagy távolságok elérését, így nagyon hatékonyan lehet vele horgászni. Ha a legjobb minőségű zsinórt keresed, akkor a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.18mm az ideális választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.18mm1 990 Ft