SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,10 MM 2000 M
Most -40 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,10 MM 2000 M

Cikkszám: EF-30009-910

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,10

Zsinór hossza: 2000 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 690 Ft 2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30009-910
Átmérő: 0,1mm
Hossz: 2000m
Szakítószilárdság: 1,39kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok számára kifejlesztett csúcsminőségű termék, amely az extrém kihívásokra is tökéletesen megfelel. A zsinór hossza 2000 méter, és 0,10 mm vastagságú, ami a legtöbb halászati helyzetben ideális méretnek számít. A termék előnyei között számos olyan tulajdonság található, amelyek a horgászat során értékes segítséget jelentenek.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló kopásállósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a zsinór hosszú ideig megőrzi tartósságát és stabilitását. Ez különösen fontos azoknál a horgászoknál, akik nagy halakat akarnak fogni, mert a nagyobb halak sokkal erősebbek, és nagyobb igénybevételnek teszik ki a zsinórt.

A terméknek a hajszálvékony vastagsága ellenére is rendkívül nagy teherbírása van, így a horgászok nyugodtan megbízhatnak benne, hogy a zsinór bármilyen kihívást könnyedén elbír. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeket speciális technológiával dolgoznak fel, hogy azok a lehető legtöbb előnyt biztosítsák a horgászok számára. A zsinór rendkívül rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászok könnyedén tudnak dolgozni vele.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór alacsony memóriával rendelkezik, így a zsinór nem tekereg össze, és nem marad nyomás alatt, ami azért fontos, mert így a horgászok könnyebben tudják dolgozni a zsinórral, és az kevésbé sérülékeny. A zsinór kiválóan alkalmas a különböző halászati technikákhoz, beleértve az úszós, a feeder vagy a bojlis horgászatot is.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór számos előnnyel rendelkezik, ami miatt ez a termék a legjobb választás a horgászok számára. A zsinór kiváló minőségű, rendkívül tartós és könnyen kezelhető. A hosszú zsinórméret lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig horgásszanak anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór fogyása miatt. Az alacsony memória és a rugalmasság jellemzői pedig biztosítják, hogy a zsinór könnyen kezelhető és könnyen használható legyen.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok számára ideális választás, mert kiváló minőségű, tartós, és könnyen kezelhető. A hosszú zsinórméret lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb időt töltsenek a vízparton, és több halat fogjanak. A zsinór alacsony memóriája pedig biztosítja, hogy a zsinór könnyen kezelhető és kevésbé sérülékeny. Ha egy megbízható, tartós és könnyen kezelhető zsinórra van szükséged, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett