SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 02 0,18 1500 M
Most -40 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 02 0,18 1500 M

Cikkszám: EF-30009-218

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18

Zsinór hossza: 1500 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 690 Ft 2 800 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Nagy kiszerelésű általános monofil zsinór!

Nagy kiszerelésű általános monofil zsinór!

 

Az általános monofil zsinórokat régebben 100-150 méteres tekercsekben lehetett kapni. Mostanában már előfordultak 300 méteres tekercsek is, de sok esetben ennyi is kevés egy megfelelő méretű orsóra. A Kamasaki XXl-ek megvásárlásával megkíméljük magunkat attól a kellemetlenségtől, hogy feltekerés közben elfogy a zsinór, de még nincs tele az orsó. Vagy attól, hogy mindenféle alátét zsinórokkal és plusz csomókkal foglalkozzunk.

Ára annyira fantasztikus, hogy sok esetben rosszabbul járnánk, ha 300 méteres tekercs főzsinórt és alátét zsinórt vennénk külön.

Minőségre pedig egészen príma, az általános horgászatok igényeit teljes mértékben kielégíti.
Csavarodásra nem hajlamos, inkább keményebb, erősebb zsinór, mintsem túl lágy.

Világos, olivás színe a kavicsbányatavaktól, a zöld növényzettel bennőt vizekig, mindenhol jól teljesít és láthatatlan marad.

Széles méretválasztékának köszönhetően a keszegezéstől a csukázásig, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór valóban egy kiváló minőségű termék, amely nemcsak a kezdő, hanem a haladó horgászok számára is ideális választás lehet. Ez a zsinór a Kamasaki márkajelzés alatt került piacra, amely hosszú évek óta a horgászok kedvence.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű poliamid anyagból készült, amely nagy szilárdságot és tartósságot biztosít. A 0,18mm-es vastagság és a hosszú 1500 méteres zsinór méretének köszönhetően, a horgászok számára nagyobb mozgásteret ad, és lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. Ez a zsinór kiválóan alkalmas mind a folyókban, mind a tavakban való horgászatra.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül ellenálló a szakadásnak és a kopásnak, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem szakad el a halak megfogása közben. Emellett a zsinór színe is nagyon fontos szempont a horgászat során, mivel a halak nehezebben veszik észre a zsinórt a vízben, így nagyobb esélyük van arra, hogy sikerüljenek a fogások.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiválóan alkalmas mind a műcsali, mind a természetes csalik használatára. A zsinór anyaga nem csak erős és tartós, hanem nagyon jól viselkedik a vízben is, így a horgászok könnyen és hatékonyan használhatják a különböző technikákat a halak megfogására. A zsinór átmérője és szilárdsága lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a nagyobb halakat is sikeresen fogják meg.

Az ár-érték arány tekintetében, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy nagyon jó választás a horgászok számára. A zsinór nem csak nagyon jó minőségű, de nagyon megfizethető áron is elérhető. Emellett a zsinór hosszú élettartama miatt, a horgászok hosszú távon élvezhetik a zsinór előnyeit.

Összességében, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely kiváló szilárdságot és tartósságot biztosít a horgászok számára. A zsinór nagyon jól viselkedik a vízben, és nagy mozgásteret biztosít a horgászoknak. A zsinór átmérője és hossza lehetővé teszi a nagyobb halak sikeres fogását, így a horgászok biztosan elégedettek lesznek a Kamasaki Super XXL monofil zsinór használatával.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett