A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,20 ZSINÓR

Cikkszám: EF-34066-020

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 350 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 34066-020
Átmérő: 0.20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga - zöld
Szakítószilárdság: 5.75 kg
ET Excalibur Carp Feeder Fluo zöld - citromsárga átmenetes camou zsinór 300m Az Energoteam Excalibur szériájának legújabb tagja, Carp Feeder, Camou változatban, kétféle szín összeállításában, mely jelen esetben Fluo zöld és citromsárga keveréke. Az élénk fluo változatnak hála az éjszakai horgászatok során is megfelelő választás a zsinór, de a 2 szín átmenetének köszönhetően nappal is jó fénytörési mutatókkal bír. Anyaga kopásálló és az időjárással, napsugárzással szemben is jó mutatókkal bír. A damil kisebb méretei a nevéből adódóan tökéletesek hosszúelőkés feederezéshez vagy method feederezéshez. A tekintélyes méretskála nagyobb tagjai pedig a bojlis és hagyományos fenekezős készségeket használók számára nyújt tökéletes megoldást. A zsinór kiemelten ajánlott azoknak a horgászoknak, akik nem csak nappal, hanem rosszabb látási viszonyok között, éjjel is keresik a halakat. Fluo színei segítséget fognak nyújtani este, ha több szerelékkel horgászunk. 300m-es tekercsekben került forgalomba, mely a nagyobb dobú orsókra is jó alternatívává teszi a terméket.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,20 ZSINÓR' termék a horgászoknak lett kifejlesztve, akik szenvedélyesen űzik ezt a sportot. Ez a zsinór nem csak egy egyszerű szál, hanem egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amely segít a horgászoknak jobb eredményeket elérni a vízben.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,20 ZSINÓR kiváló minőségű anyagból készül. A zsinór anyaga kiváló minőségű, és nagyon tartós, ami lehetővé teszi a horgászat során, hogy ne kelljen aggódni a zsinór szakadásától vagy eltörésétől. A zsinór hossza 300 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgász a kívánt helyen tudjon horgászni.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,20 ZSINÓR kiváló választás minden horgásznak, aki szeretne nagyobb halakat fogni. Az erős zsinór lehetővé teszi, hogy a horgász nagyobb terhelést helyezzen a zsinórra, ami segít a nagyobb halak megfogásában. A zsinór vastagsága 0,20 mm, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy pontosan dobjon a vízbe.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,20 ZSINÓR fő előnye az, hogy nagyon jól látható a vízben. A sárga-zöld camou mintázatnak köszönhetően a zsinór könnyen megtalálható a vízben, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyebben kövesse a zsinórt. Ez különösen hasznos, ha a horgász sötét vagy homályos körülmények között horgászik.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,20 ZSINÓR kiváló minőségű és nagyon tartós. Nagyon könnyű a felhasználása, és lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb halakat fogni. A zsinór mérete 300 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgász a kívánt helyen tudjon horgászni. Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,20 ZSINÓR kiváló választás minden horgász számára, aki komolyan veszi ezt a sportot.


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett