A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0

Cikkszám: EF-33903-120

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
4 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33903-120
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0 egy valóban kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a CRALUSSO márka kínál a horgászoknak. A termék magas minősége és megbízhatósága miatt a horgászok számára ideális választás, akik szeretnének sikeresen horgászni mindenféle vizeken.

A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy bármilyen horgásztúrán használható legyen. A zsinór vastagsága QSP-VEL 0, ami azt jelenti, hogy a zsinór nagyon vékony, de nagyon erős. Ez a vékonyság és erősség kombinációja lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságra is eljuttassák az etetőanyagot, és a nagyobb halakat is könnyedén kifogják.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór nagy előnye, hogy süllyedő tulajdonsággal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zsinór süllyed a vízben, így az etetőanyag és a horog is a kívánt mélységre jut el. Ez különösen fontos azoknak a horgászoknak, akik csalikat használnak, és akiknek fontos, hogy azok a vízfenéken legyenek.

A termék nagy előnye továbbá az, hogy rendkívül ellenálló. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem törik el könnyen, és nem kopik olyan hamar, mint más zsinórok. Ez nagyon fontos, mert a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy a zsinór elszakad, vagy hogy a kopás miatt nem lesz elég erős a halak kifogására.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór további előnye, hogy rendkívül rugalmas. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem lesz merev, és könnyen alkalmazkodik a horgászat során fellépő különböző igényekhez. Ez nagyon fontos, mert a horgászoknak sokszor kell változtatniuk a csalikat és a horog mélységét, és az ilyen változtatások könnyebbek lesznek, ha a zsinór rugalmas.

Összességében elmondható, hogy a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A zsinór süllyedő tulajdonsága, a nagy ellenálló képesség és a rugalmasság kombinációja biztosítja, hogy a horgászok sikeresen fogjanak halakat mindenféle vizeken. Ha szeretnél sikeresen horgászni, akkor érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus zsinórt!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett