A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0

Cikkszám: EF-33903-116

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,16

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
4 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 5
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33903-116
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0 az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik a legjobb minőséget és teljesítményt keresik. Ez a zsinór a CRALUSSO cég által készített, és egy sor előnyt kínál, amelyek a legtöbb horgász számára fontosak lehetnek.

Első és legfontosabb előnye a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinórnak az, hogy kiváló minőségű anyagokból készült. A zsinór erős, tartós és kopásálló, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig kiszolgálja Önt, és nem fog elhasználódni az idő múlásával.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór rendkívül érzékeny, így könnyen észlelheti a halak reakcióját a horogra. Ez azt jelenti, hogy a horgászok pontosan tudják, mikor kell megkezdeni a horgot, és mikor kell megállítani a halat. Ez nagy előnyt jelenthet a horgászok számára, akik szeretnék növelni a fogások esélyét.

A zsinór mérete 150 méter, ami szintén nagy előnyt jelent a horgászok számára. Ez azért van, mert a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór véges hosszának miatt, és nem kell több zsinórt vásárolniuk, csak hogy kiszolgálják az igényeiket.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór QSP-VEL 0 technológiával készült, amely lehetővé teszi a zsinór maximális pontosságát és távolságát. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen és pontosan dobhatják a horogot a kívánt távolságra, amely nagy előnyt jelenthet a halak elérésében.

Másik fontos előnye a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinórnak az, hogy a zsinór színe könnyen látható a vízben. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen megtalálhatják a zsinórt a vízben, és nem kell aggódniuk a zsinór elvesztése miatt. Ez nagy előnyt jelenthet a horgászok számára, akik szeretnék növelni a sikeres halászat esélyeit.

Végül, de nem utolsósorban, a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór könnyen feltekerhető, amely nagy előnyt jelenthet a horgászok számára, akik szeretnék megőrizni a felszerelésüket. A zsinór könnyen tárolható, így nem kell aggódniuk a zsinór károsodása miatt.

Összességében a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0 egy kiváló minőségű, megbízható és tartós zsinór, amely nagy előnyöket kínál a horgászok számára. A zsinór könnyen használható, és nagy előnyt jelenthet a sikeres halászatban. Ha szeretné növelni a fogások esélyét, akkor a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór az Ön számára készült.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett