SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór  (200M) QSP-VEL  0
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0

Cikkszám: EF-33904-122

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,22

Zsinór hossza: 200 m

  • Raktáron
5 516 Ft 6 340 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33904-122
Hossz: 200 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór egy olyan termék, amely a horgászok számára kifejezetten kényelmes és hatékony megoldást nyújt a különböző horgászati technikákhoz. A zsinór hossza 200 méter, így ezzel az egy tekercsel a horgászok számára elegendő mennyiségű zsinór áll rendelkezésre. A termék a QSP-VEL 0 technológiával készült, amelynek köszönhetően rendkívül hatékony és precíz használatot tesz lehetővé.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a zsinórnak, hogy kiváló minőségű anyagból készült. Ez a monofil zsinór rendkívül ellenálló és tartós, így akár nagyobb halakat is sikeresen lehet vele fogni. A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór kifejezetten nagy terhelésnek ellenálló, ami azt jelenti, hogy akár az erősebb áramlásokban vagy partközeli akadókban is bátran használható.

A QSP-VEL technológia segítségével a zsinór kitűnően csúszik a boton, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az esetleges akadások miatt. Ez a technológia biztosítja, hogy a zsinór precízen és hatékonyan vezethető legyen a boton.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór további előnye, hogy kiválóan látható. A horgászoknak így könnyebb követni a zsinór mozgását, ami segíti a halak pontosabb elkapását. Ezen kívül, a zsinór folyamatosan frissíti magát a vízben, így megakadályozza a vízben való elakadást és csomósodást.

Összességében, a CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór kiváló választás a horgászok számára. A QSP-VEL technológia és a kiváló minőségű anyagok kombinációja biztosítja, hogy a zsinór hatékonyan és precízen működjön. A termék mérete (200 méter) és hatékonysága miatt ideális választás minden horgász számára, aki szeretné javítani horgászati eredményeit.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 05 516 Ft