A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,35MM

Cikkszám: EF-33900-035

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
2 640 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33900-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór (150m) QSP-VEL 0,35mm egy valóban kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a CRALUSSO neve garancia arra, hogy a horgászok a legjobb minőséget kapják az ár mellett. Ez a zsinór a horgászok számára készült, akik szeretnék a legjobb eredményeket elérni a horgászat során.

A General Prestige monofil zsinór kiválóan alkalmas különböző horgászmódszerekhez, lehetőséget nyújt a pontyozóknak, feeder horgászoknak, match horgászoknak és még sok másnak is. A zsinór 0,35mm átmérővel rendelkezik, ami optimális a különböző halak fogásához. A 150 méteres hosszúság lehetővé teszi a horgászat folyamatosságát, és nem kell aggódnunk azon, hogy a zsinór hamar elfogy.

A General Prestige monofil zsinór kiválóan alkalmas mindenféle körülményhez, legyen szó hideg vagy meleg vízről, vagy akár az erős áramlásról. A zsinór kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak és a halak harcának.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór (150m) QSP-VEL 0,35mm rendkívül könnyen csomózható, így a horgászok könnyedén alkalmazhatják a különböző horgászmódszereket. A zsinór kiválóan tartja a csomókat, és a horgászok nem kell aggódniuk azon, hogy a zsinór gyorsan elszakad.

Ez a zsinór kiváló minőségű, és kiváló ár-érték arányt kínál a horgászoknak. A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór (150m) QSP-VEL 0,35mm egy olyan zsinór, amely biztosan nem fog csalódást okozni a horgászoknak. Ha egy kiváló minőségű monofil zsinórt keres, akkor érdemes megvásárolni ezt a terméket.

Összefoglalva, a CRALUSSO General Prestige monofil zsinór (150m) QSP-VEL 0,35mm egy olyan zsinór, amely kiváló minőséget, tartósságot és könnyű használatot kínál a horgászoknak. Az ár-érték arány kiváló, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy jó befektetést tesznek a CRALUSSO General Prestige monofil zsinór (150m) QSP-VEL 0,35mm megvásárlásával.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett