A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór(150M) QSP-VEL 0,3MM

Cikkszám: EF-33906-030

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,30

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
2 610 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33906-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór igazi kincs lehet minden horgász számára. Ez a zsinór a CRALUSSO márkájú termékek között található, amelyek ismertek a minőségi és tartós horgászfelszereléseikről. Ez a zsinór különösen érdekes, mert sárga színe nagyon kiemelkedik a vízből, így a halak sokkal könnyebben észreveszik a csalit.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 150 méter hosszú és 0,3 mm vastagságú. Ez a méret kiválóan alkalmas kisebb és közepes méretű halak fogására. A zsinór rendkívül erős és ellenálló, így bátran használható akár nagyobb halak fogására is.

Az egyik legfőbb előnye a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór sárga színe. Ez a szín nagyon jól látható a vízben, így a halak könnyebben észreveszik a csalit, és nagyobb eséllyel kapják el a horgot. Emellett a zsinór rugalmas, így a halak jobban meg tudják érezni a csalit, és könnyebben ráakadnak a horgunkra.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. Ez a zsinór nagyon tartós, és hosszú élettartamú. Könnyen kezelhető, és nagyon jól működik mindenféle horgásztechnikában.

A zsinóron található QSP (Quick Spooling System) rendszer lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyedén csévélhető legyen a tekercsről a horgászbotra. Ez a rendszer nagyon praktikus, különösen akkor, ha sokat horgászunk, és gyakran kell cserélnünk a zsinórt.

Összességében a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amely a halak jobb észrevételezéséhez és nagyobb esélyekhez juttatja a horgászokat a fogásoknál. A QSP rendszernek köszönhetően a zsinór könnyedén használható, és a minőségi anyagokból készült zsinór hosszú élettartamú. Ha keresel egy tartós, megbízható és hatékony monofil zsinórt, akkor a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór a legjobb választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett