A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO FLUO EXTRA YELLOW PRESTIGE monofil zsinór(1000M) 0,35 MM

Cikkszám: EF-33907-235

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 1000 m

  • Jelenleg nem elérhető
3 550 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A Cralusso legújabb fluo sárga zsinórja, igazi különlegesség a kínálatban.

Cikkszám: 33907-235
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Citromsárga

A Cralusso legújabb fluo sárga zsinórja, igazi különlegesség a kínálatban.


Fluo sárga és süllyedő is egyben! Ez egyrészt azért jó nekünk, mert látjuk, milyen szögben és hol megy a zsinórunk a vízbe, másrészt egy süllyedő zsinórral közvetlenebb kapcsolatot létesíthetünk a végszerelék és a horgászbot között.

A nagy kiszerelésnek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy feltekerés közben elfogy a zsinór, mielőtt megtölthetnénk vele az orsó dobját.
Nyúlása kisebb, mint egy átlagos zsinórnak, ez a mielőbbi kapás érzékelést biztosítja.

A CRALUSSO FLUO EXTRA YELLOW PRESTIGE monofil zsinór egy olyan termék, amit minden horgásznak ajánlunk, aki szeretne valóban kiváló minőségű zsinórral dolgozni. Ez a zsinór nem csak tartós és erős, hanem kiemelkedően jól látható is, így könnyebben követhetjük a halmozgásokat, és könnyebben észrevehessük, amikor valami kapcsán történik valami a csalival.

A zsinór mérete 0,35 mm, és 1000 méter hosszúságú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésünkre, hogy több alkalommal is használhassuk. A CRALUSSO márkára jellemzően, ez az extra erős zsinór is rendkívül tartós, és nem fog megrepedni vagy elszakadni, még akkor sem, ha nagyon nagy halat fogunk vele.

Az extra sárga szín pedig segít abban, hogy a zsinór jól látható legyen még nagy távolságból is, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy észre sem vesszük, ha valami a csalival történik. Ezzel az extra erős zsinórral pedig még a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatjuk, és biztonságban szállíthatjuk őket a partig.

A CRALUSSO FLUO EXTRA YELLOW PRESTIGE monofil zsinór tehát minden szempontból egy kiváló választás a horgászok számára. Tartós és erős, jól látható, és nagy távolságból is könnyen követhetjük vele a halmozgásokat. Ha szeretnél egy olyan zsinórt, amire bátran rábízhatod a horgászat során, akkor ez a CRALUSSO márkájú zsinór minden bizonnyal megfelelő választás lesz számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett