A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,3MM

Cikkszám: EF-33904-030

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,3

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
2 660 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33904-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150m
Szakítószilárdság: 11,8 kg
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Feeder Prestige zsinórja kis nyúlásának, lágyságának, és magas szakítószilárdságának köszönhetően tökéletes választás feedees, fenekező horgászatra.Bordó színű süllyedő zsinór, mely gyors reagálást és kimagasló kapcsolatot biztosít.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór egy olyan minőségi termék, amelyet a horgászok számára terveztek, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a vízparton. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, 150 méter hosszú és 0,3 mm vastagságú, amelynek köszönhetően kiválóan alkalmas az összes típusú halászmódszerhez.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak az, hogy nagyon erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartamú és ellenáll a legkeményebb körülményeknek is. A zsinór kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy még a legnagyobb halakat is biztonságosan fogják meg.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór nagyon rugalmas és könnyen kezelhető. Ez azt jelenti, hogy a horgászok számára könnyű vele dolgozni és gyorsan alkalmazkodni a különböző körülményekhez. A zsinór nemcsak könnyen használható, hanem rendkívül kényelmes is.

A termék kiváló minősége a QSP (Quick Spooling System) technológiának köszönhető, amely lehetővé teszi a zsinór gyors és egyszerű használatát. A QSP rendszer lehetővé teszi, hogy a zsinór gyorsan és problémamentesen tekerhető fel a tekercsre, így a horgászat még hatékonyabb és élvezetesebb lesz.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór rendkívül sokoldalú. Alkalmas minden típusú horgászmódszerhez, beleértve a feeder horgászatot, a match horgászatot és az úszó horgászatot is. A zsinór alkalmas mind a szárazföldi, mind a vízi horgászatokhoz.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór egy olyan minőségi termék, amelyet a horgászok számára terveztek. A zsinór nagyon erős és tartós, rugalmas és könnyen kezelhető. A QSP rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen tekerhető fel a tekercsre. A zsinór sokoldalú, alkalmas minden típusú horgászmódszerhez, beleértve a feeder horgászatot, a match horgászatot és az úszó horgászatot is. A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór egy olyan termék, amely garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak és kiváló minőségű halászati élményt nyújt.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,3MM2 660 Ft