Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.10MM

Black Friday
Sneci - Tobi
Raktáron

Cikkszám: EF-30591-010

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,1
Zsinór hossza: 50 m
Eredeti ár: 1 660 Ft990 Ft [-40%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

A legmodernebb polimerizációs eljárással gyártott előkezsinór. Szakítószilárdságára, lágyságára és mérethűségére a japán termékekre jellemző kimagasló minőség és nagyfokú precizitás jellemző, így versenykörülmények között is eredményesen használható.
Cikkszám: 30591-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 50 m
Szín: áttetsző
Szakítószilárdság: 0,95 kg

A sikeres szerelék összeállításának egyik sarkalatos pontja - különösen az óvatosan kapó halak esetében - a megfelelő vékonyságú, lágyságú és szakítószilárdságú, szinte észrevehetetlen előke zsinór kiválasztása. A Competition Leader a legmodernebb polimerizációs eljárások igénybevételével gyártott előkezsinór. Szakítószilárdságára, lágyságára és mérethűségére a japán termékeknél megszokott kimagasló minőség és nagyfokú precizitás jellemző. A halak számára szinte észrevehetetlen, lágy, nagy kopásállóságú, csomótűrő anyag a mindennapi horgászaton túl versenykörülmények között is eredményesen használható.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.10MM egy kiváló minőségű előke zsinór, amelyet a legjobb minőségű anyagokból készítettek. Ez a zsinór kiváló minőségű, megbízható és tartós, így a horgászok számára a tökéletes választás.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.10MM rendkívül vékony, de mégis nagyon erős, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is kifogjanak. A 0,10 mm-es vastagságnak köszönhetően a zsinór nem csak nagyon vékony, hanem nagyon könnyű is, így a horgászok kényelmesen használhatják a zsinórt, anélkül hogy fáradtnak éreznék magukat.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.10MM nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretik a nagyobb kihívásokat és a nagyobb halakat. A zsinór rendkívül erős, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór törése miatt. A zsinór kiválóan alkalmas a különböző típusú halak fogására, beleértve a pontyot, a süllőt, a csukát és a balint is.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.10MM hossza 50 méter, így elegendő zsinór áll rendelkezésre ahhoz, hogy a horgászok akár több alkalommal is használhassák. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és hosszú élettartamú.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.10MM előnyei közé tartozik a rendkívül vékony és könnyű kialakítás, a nagy erősség és a nagy ellenálló képesség a különböző típusú halakkal szemben. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és hosszú élettartamú.

Összességében az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.10MM egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára készítettek. A zsinór rendkívül vékony és könnyű, de mégis nagyon erős és ellenálló képességgel rendelkezik, így a horgászok minden típusú halat könnyedén foghatnak vele. A zsinór hosszú élettartamú és nagyon tartós, így a horgászok hosszú időn keresztül élvezhetik a horgászatot ezzel a kiváló minőségű zsinórral.

Termékjellemző alapján keresnél?

ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.10MM

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák