A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M

Cikkszám: EF-33901-201

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,201

Zsinór hossza: 50 m

  • Külső raktáron
1 820 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33901-201
Átmérő: 0,201 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a horgászok széles körben használnak világszerte. Ez a zsinór kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a horgászatot és javítják az eredményeket.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M nagyon vékony, mindössze 0,201 mm átmérőjű, így könnyen áthatol a vízben. Ennek eredményeként a halak nem érzik meg a zsinórt, és nem félnek meg, amikor belemegy a vízbe. Ez a tulajdonság különösen fontos, ha fogós halakat keresünk.

A zsinór hossza 50 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több horgászhelyen is kipróbáljuk. A hosszú zsinór lehetővé teszi a nagyobb távolságokból történő horgászatot is, amely nagyobb halakat eredményezhet.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M nagyon erős és tartós, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a környezeti hatásoknak, így hosszú időn keresztül használható.

A zsinórnak nagyon jó a tapintása, így könnyen észrevehetjük, ha a hal ráharap. A zsinór rugalmas, de nem elasztikus, így nagyon jól tartja a horogat és jelzi, ha a hal ráharap.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M kiváló minőségű zsinór, amely minden horgász számára ajánlott. Ha szeretnél nagyobb halakat fogni, és szeretnél könnyedén horgászni, akkor válaszd a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M-t. Ez a zsinór biztosítja a kiváló minőséget és a megbízhatóságot, amelyre a horgászoknak szükségük van.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M1 820 Ft