A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M

Cikkszám: EF-33901-160

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,16

Zsinór hossza: 50 m

  • Külső raktáron
1 820 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33901-160
Átmérő: 0,160 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A horgászat egy olyan tevékenység, amely az idő múlásával egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Azonban a legtöbb horgász tudja, hogy a sikeres horgászathoz szükséges minőségi felszerelés használata. A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M' termék egy olyan minőségi előke, amely megkönnyíti a horgászatot és növeli az esélyeket a sikeres zsákmányra.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M kiváló minőségű monofilament zsinór, amely kiválóan alkalmas az előke szerelékekhez. A zsinór vastagsága 0,160 mm, és 50 méter hosszúságú. Ez a kényelmes méret lehetővé teszi, hogy bármilyen horgászatra felkészüljünk, és a horgászat során ne kelljen aggódnunk a zsinórok elfogyása miatt.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M termék előnyei között szerepel, hogy kiváló rugalmassággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a precíz dobást, valamint a halak biztonságos kifogását. A zsinór anyaga nagyon tartós, és ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú élettartamra számíthatunk vele. A zsinór színe átlátszó, így a halak nehezebben látják, ezáltal növelve az esélyeinket a sikeres zsákmányra.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M termék előnye, hogy könnyen használható és egyszerűen kezelhető. A zsinórt egyszerűen rögzíthetjük az előke szerelékhez, és már készen is állunk a horgászatra. A zsinór nagyon könnyű, így a horgász nem fog fáradni, ha hosszabb ideig tartó horgászatra indul.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M termék kiváló minősége és tulajdonságai miatt a legtöbb horgász számára ajánlott. Az ára megfizethető, és az ár-érték aránya igen kedvező. Ha minőségi előke zsinórra van szükséged, amely megkönnyíti a horgászatot és növeli az esélyeidet a sikeres zsákmányra, akkor a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M1 820 Ft