Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-33901-102

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,102
Zsinór hossza: 50 m
1 610 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 33901-102
Átmérő: 0,102 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M egy olyan termék, amely a horgászat szerelmeseinek készült, akik igényesek a minőségre és az eredményességre. Ez a zsinór előke kiváló minőségű, tartós és megbízható, így biztos lehet benne, hogy nem fogja cserben hagyni Önt a legfontosabb pillanatokban sem.

Az előke zsinór anyaga rendkívül ellenálló, így könnyedén megbirkózik a legnehezebb körülményekkel is, legyen az akár a vad folyóvíz, vagy a tó fenekén található kavicsok és egyéb akadályok. A 0,102 mm vastagságú Prestige előke zsinór 50 méter hosszúságban kapható, így elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassa, anélkül hogy aggódnia kellene, hogy elfogy.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M rendkívül rugalmas, és kiválóan alkalmazkodik a különböző helyzetekhez és körülményekhez. Az előke zsinór átlátszó színe nemcsak esztétikus, de a vízben is alig látható, így a halak nem fognak gyanakodni, és könnyebben becsaphatók lesznek. Ezzel a zsinórral könnyedén elérheti az álomhalát, akár a parton, akár a vízben állva.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M a legjobb választás mindazok számára, akik szeretnék növelni a sikeres horgászat esélyeit. A minőségi előke zsinór biztosítja, hogy a horog a legjobb helyen fogja a halat, és hogy a halak ne tudják kiszakítani magukat. Emellett a rugalmassága miatt nem törik el olyan könnyen, és hosszabb ideig kitart, így nem kell időnként cserélni, ami rengeteg időt és pénzt takarít meg.

Összességében, ha Ön olyan horgász, aki szeretne minőségi és megbízható eszközöket használni, akkor a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M a legjobb választás. A termék tökéletes méretben kapható, amely lehetővé teszi, hogy könnyen használhassa, és a halakat is könnyedén becsaphassa. Ne habozzon, vásárolja meg a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M terméket még ma, és élvezze a horgászat izgalmait!

Termékjellemző alapján keresnél?

CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák